Dilovası’nda Deva’dan tanışma toplantısı

Siyaset 21.09.2020 - 17:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dilovası’nda Deva’dan tanışma toplantısı

Dilovası Deva Partisi İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri tanışma toplantısı düzenledi. Toplantıda, ilçe yönetim kurulu üyeleri birbirleri ile tanışarak kaynaştı. Dilovası’nda Deva Partisi tanışma toplantısı düzenledi. Yönetim kurulu üyelerine yönelik yapılan etkinlikte parti ve ülke meseleleri hakkında sohbet edildi.  Toplantıda konuşan Deva Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik “Ülkemizin içerisinde bulunduğu bu sürecin farkındayız. Özellikle pandemi sürecinde toplumumuzun çektiği sıkıntıların farkında olarak hareket etmeliyiz. Siyasetimizi belli görüşlerde insanlar için değil, bu ülkenin bütün vatandaşları için yapmalıyız” diyerek partililere tarafsız ve toplumsal gelişim odaklı bir siyaset çağrısı yaptı.  

Dilovası Deva Partisi İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri tanışma toplantısı düzenledi. Toplantıda, ilçe yönetim kurulu üyeleri birbirleri ile tanışarak kaynaştı.

Dilovası’nda Deva Partisi tanışma toplantısı düzenledi. Yönetim kurulu üyelerine yönelik yapılan etkinlikte parti ve ülke meseleleri hakkında sohbet edildi.  Toplantıda konuşan Deva Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik “Ülkemizin içerisinde bulunduğu bu sürecin farkındayız. Özellikle pandemi sürecinde toplumumuzun çektiği sıkıntıların farkında olarak hareket etmeliyiz. Siyasetimizi belli görüşlerde insanlar için değil, bu ülkenin bütün vatandaşları için yapmalıyız” diyerek partililere tarafsız ve toplumsal gelişim odaklı bir siyaset çağrısı yaptı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.