Dilovası’nda korkutan manzara!

Siyaset 29.09.2021 - 09:54, Güncelleme: 29.09.2021 - 09:54
 

Dilovası’nda korkutan manzara!

Dilovası’nda korkutan manzara!

Dilovası’nda çalışmalar esnasında hiçbir güvenlik önlemi alınmadan bırakılan çukura Saadet Partisi Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ozan Yasin tepki gösterdi. Yasin, fotoğraflarını paylaştığı çukur için yetkililere seslenerek bir an önce gereğinin yapılmasını istedi. Saadet Partisi Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ozan Yasin, vatandaşlar tarafından kendisine ulaştırılan fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı. Yasin, yol çalışmaları nedeniyle kazılan yolda hiçbir güvenlik önlemi alınmadan bırakılan derin çukura sert tepki gösterdi. Güvenlik önlemi alınmayan çukur sebebi ile herhangi bir can ya da mal kaybı olması durumunda sorumluların kim olacağını soran Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ozan Yasin yetkililere seslendi. SORUMLUSU KİM OLACAK Saadet Partisi Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ozan Yasin, sosyal medya hesabı üzerinden vatandaşların kendisine ulaştırdığı fotoğrafları paylaşarak, “Yükselen şehir Dilovası mahalle sakinlerinden gelen fotoğraflar işte bunlar. Yol yapmak için kazıyorsanız, bu şekilde olmasına nasıl izin veriyorsunuz? Allah korusun bir çocuk veya bir araç düştüğünde mi bu yol yapılacak. Güvenlik zafiyeti nedeni ile herhangi bir cam ya da mal kaybında sorumlu kim olacak?” notunu düştü.
Dilovası’nda korkutan manzara!

Dilovası’nda çalışmalar esnasında hiçbir güvenlik önlemi alınmadan bırakılan çukura Saadet Partisi Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ozan Yasin tepki gösterdi. Yasin, fotoğraflarını paylaştığı çukur için yetkililere seslenerek bir an önce gereğinin yapılmasını istedi.

Saadet Partisi Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ozan Yasin, vatandaşlar tarafından kendisine ulaştırılan fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı. Yasin, yol çalışmaları nedeniyle kazılan yolda hiçbir güvenlik önlemi alınmadan bırakılan derin çukura sert tepki gösterdi. Güvenlik önlemi alınmayan çukur sebebi ile herhangi bir can ya da mal kaybı olması durumunda sorumluların kim olacağını soran Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ozan Yasin yetkililere seslendi.

SORUMLUSU KİM OLACAK

Saadet Partisi Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ozan Yasin, sosyal medya hesabı üzerinden vatandaşların kendisine ulaştırdığı fotoğrafları paylaşarak, “Yükselen şehir Dilovası mahalle sakinlerinden gelen fotoğraflar işte bunlar. Yol yapmak için kazıyorsanız, bu şekilde olmasına nasıl izin veriyorsunuz? Allah korusun bir çocuk veya bir araç düştüğünde mi bu yol yapılacak. Güvenlik zafiyeti nedeni ile herhangi bir cam ya da mal kaybında sorumlu kim olacak?” notunu düştü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.