Dilovası’nda örnek teşkilatlanma

Dilovası 14.05.2021 - 11:29, Güncelleme: 14.05.2021 - 11:29
 

Dilovası’nda örnek teşkilatlanma

ORAYA DA BİRLİKTE GİTTİLER!

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Dilovası’nda örnek bir teşkilatlanma çalışmaları gösteriyor. Her ziyaretinde AK Parti teşkilatını unutmayan Başkan Şayir, Dilovası Devlet Hastanesi ziyaretini de Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ile birlikte yaptı. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ve yönetimi ile AK Parti İl Yöneticisi Halil İbrahim Arslan ve Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut, bayramın ilk günü Dilovası Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek tüm sağlık çalışanlarının Ramazan Bayramı’nı ve hemşirelerin 12 Mayıs Hemşireler Günü’nü  kutladılar. SAĞLIK ÇALIŞANLARININ BAYRAMINI KUTLADILAR Ülkemizi etkisi altına alan Covid-19 salgını nedeniyle büyük özveriyle gece gündüz demeden, ailesinden uzak, büyük fedakarlıklarla çalışan sağlık çalışanlarının tek tek bayramını kutlayan Başkan Şayir, Yaman ve Yıldırım ve beraberindekiler 12 Mayıs Hemşireler Günü nedeniyle de hemşirelere hediye takdim ettiler. SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR Daha sonra Hastane Müdürü Şükrü Gözalan’ın misafiri olan Şayir, Yaman, Yıldırım ve beraberindekiler hastane çalışmaları hakkında bilgiler alırken, Gözalan’a ve sağlık çalışanlarına gösterdikleri fedakarlıklarından dolayı teşekkür ettiler.  
ORAYA DA BİRLİKTE GİTTİLER!

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Dilovası’nda örnek bir teşkilatlanma çalışmaları gösteriyor. Her ziyaretinde AK Parti teşkilatını unutmayan Başkan Şayir, Dilovası Devlet Hastanesi ziyaretini de Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ile birlikte yaptı.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ve yönetimi ile AK Parti İl Yöneticisi Halil İbrahim Arslan ve Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut, bayramın ilk günü Dilovası Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek tüm sağlık çalışanlarının Ramazan Bayramı’nı ve hemşirelerin 12 Mayıs Hemşireler Günü’nü  kutladılar.

SAĞLIK ÇALIŞANLARININ BAYRAMINI KUTLADILAR

Ülkemizi etkisi altına alan Covid-19 salgını nedeniyle büyük özveriyle gece gündüz demeden, ailesinden uzak, büyük fedakarlıklarla çalışan sağlık çalışanlarının tek tek bayramını kutlayan Başkan Şayir, Yaman ve Yıldırım ve beraberindekiler 12 Mayıs Hemşireler Günü nedeniyle de hemşirelere hediye takdim ettiler.

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR

Daha sonra Hastane Müdürü Şükrü Gözalan’ın misafiri olan Şayir, Yaman, Yıldırım ve beraberindekiler hastane çalışmaları hakkında bilgiler alırken, Gözalan’a ve sağlık çalışanlarına gösterdikleri fedakarlıklarından dolayı teşekkür ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.