Dilovası’nda Ramazan pidesi 3 liradan satılacak

Dilovası 14.04.2021 - 15:02, Güncelleme: 14.04.2021 - 15:02
 

Dilovası’nda Ramazan pidesi 3 liradan satılacak

Dilovası’nda Ramazan pidesi 3 liradan satılacak

Bu yıl 50 kuruş zam ile fırınlarda 4 liraya satılmaya başlanan ramazan pidesi Fırıncılar Odası’nın kararı ile 48 halk ekmek satış noktasında aynı gramajla 3 liradan satılacak. Fırıncılar Odası tarafından geçtiğimiz yıl 3,5 liraya satılan 370 gram ramazan pidesi 50 kuruş zam yapılarak 4 liradan satılmasına karar verildi. Ancak Dilovası’nda halk ekmek satışı yapılan 48 noktada 370 gram pide 3 liradan satılacak. Konu ile ilgili bilgi veren Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı, halk ekmek satış noktalarında halk pidenin satışının yapılacağını belirtti. Saat 16.00 ile 19.00 arasında halk ekmek satış noktalarında pide satışlarının yapılacağını söyleyen Sarı, “Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz dağıtacağı pideler de hem halk ekmek satış noktalarında hem de fırınlarda verilecek. 2 pidelik fişini getiren vatandaşlara ücretsiz pidelerini alabilecek” dedi.    
Dilovası’nda Ramazan pidesi 3 liradan satılacak

Bu yıl 50 kuruş zam ile fırınlarda 4 liraya satılmaya başlanan ramazan pidesi Fırıncılar Odası’nın kararı ile 48 halk ekmek satış noktasında aynı gramajla 3 liradan satılacak.

Fırıncılar Odası tarafından geçtiğimiz yıl 3,5 liraya satılan 370 gram ramazan pidesi 50 kuruş zam yapılarak 4 liradan satılmasına karar verildi. Ancak Dilovası’nda halk ekmek satışı yapılan 48 noktada 370 gram pide 3 liradan satılacak. Konu ile ilgili bilgi veren Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı, halk ekmek satış noktalarında halk pidenin satışının yapılacağını belirtti. Saat 16.00 ile 19.00 arasında halk ekmek satış noktalarında pide satışlarının yapılacağını söyleyen Sarı, “Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz dağıtacağı pideler de hem halk ekmek satış noktalarında hem de fırınlarda verilecek. 2 pidelik fişini getiren vatandaşlara ücretsiz pidelerini alabilecek” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.