Dilovası’nda talepler karşılıksız kalmıyor

Dilovası 01.06.2021 - 11:54, Güncelleme: 01.06.2021 - 11:54
 

Dilovası’nda talepler karşılıksız kalmıyor

Kocaeli Valiliği Pandemi Denetim Ekibi ve Dilovası Belediyesi işbirliğinde, Dilovası’nda 112’yi arayıp talepte bulunan vatandaşlara ihtiyaçları ulaştırılıyor.

Kocaeli Valiliği Pandemi Denetim Ekibi ve Dilovası Belediyesi personelleri tarafından ilçe genelinde 12 mahallede koronavirüs hastalığına yakalanan ve karantinada olan vatandaşlar tek tek aranıp, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in selamı iletilerek talepleri öğreniliyor ve çözüm odaklı çalışma sürdürülüyor. Vatandaşların gıda, alışveriş, eczane gibi bütün talepleri karşılanarak evlerine teslim ediliyor. İlçede ayrıca 112’yi arayıp talepte bulunan vatandaşların da ihtiyaçları geciktirilmeden teslim ediliyor. BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir özverili bir çalışma örneği sergilediklerini ifade ederek, “Koronavirüs ile mücadele çalışmalarımızın başladığı günden itibaren dezenfeksiyon, ilaçlama, sosyal yardım başta olmak üzere bütün alanlarda vatandaş odaklı çalışmalarımızı özenle sürdürüyoruz. Pazaryerlerimizde vatandaşlarımızın koronavirüs tedbirleri kapsamında hareket etmesini konusunda önlemlerimizi sürdürüyoruz. Kocaeli Valiliği Pandemi Denetim Ekibi ve Dilovası Belediyesi personelleri tarafından koronavirüsten dolayı evde karantinada olan vatandaşların talepleri kendilerine ulaştırılıyor. Pandemi süreci boyunca vatandaşlarımızın bütün alanlardaki taleplerini karşılayabilmek için özverili bir çalışma örneği sergileyerek onları yalnız bırakmıyoruz. Tedbirlere uyarak birlikte başaracağız” dedi.  
Kocaeli Valiliği Pandemi Denetim Ekibi ve Dilovası Belediyesi işbirliğinde, Dilovası’nda 112’yi arayıp talepte bulunan vatandaşlara ihtiyaçları ulaştırılıyor.

Kocaeli Valiliği Pandemi Denetim Ekibi ve Dilovası Belediyesi personelleri tarafından ilçe genelinde 12 mahallede koronavirüs hastalığına yakalanan ve karantinada olan vatandaşlar tek tek aranıp, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in selamı iletilerek talepleri öğreniliyor ve çözüm odaklı çalışma sürdürülüyor. Vatandaşların gıda, alışveriş, eczane gibi bütün talepleri karşılanarak evlerine teslim ediliyor. İlçede ayrıca 112’yi arayıp talepte bulunan vatandaşların da ihtiyaçları geciktirilmeden teslim ediliyor.

BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir özverili bir çalışma örneği sergilediklerini ifade ederek, “Koronavirüs ile mücadele çalışmalarımızın başladığı günden itibaren dezenfeksiyon, ilaçlama, sosyal yardım başta olmak üzere bütün alanlarda vatandaş odaklı çalışmalarımızı özenle sürdürüyoruz. Pazaryerlerimizde vatandaşlarımızın koronavirüs tedbirleri kapsamında hareket etmesini konusunda önlemlerimizi sürdürüyoruz. Kocaeli Valiliği Pandemi Denetim Ekibi ve Dilovası Belediyesi personelleri tarafından koronavirüsten dolayı evde karantinada olan vatandaşların talepleri kendilerine ulaştırılıyor. Pandemi süreci boyunca vatandaşlarımızın bütün alanlardaki taleplerini karşılayabilmek için özverili bir çalışma örneği sergileyerek onları yalnız bırakmıyoruz. Tedbirlere uyarak birlikte başaracağız” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.