19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Dilovası'nda tüm yollar açık

Dilovası 07.01.2015 - 17:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Dilovası'nda tüm yollar açık

Yoğun kar yağışının devam ettiği Dilovası’nda mahalleleri bölge bölge ayıran Dilovası Belediyesi kar timleri ulaşımda aksamaların önüne geçiyor.

Kar yağışı öncesi tüm tedbirleri alan ve ilçede kar yağışının etkisini göstermesiyle Dilovası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kar yağışının meydana getirebileceği olumsuzlukları ortadan kaldırmak ve ilçedeki yaşamın aksamaması için yapmış olduğu çalışmalarla yollar açık tutuyor. Gece de yapılan çalışmaların ardından açıklama yapan yetkililer, ilçe genelinde öncelikle giriş çıkış ve ana arterlerde kapalı yol olmadığını ifade ettiler.   EKİPLER 24 SAAT MESAİDE   Mahalleleri bölge bölge ayırdıklarını belirten Dilovası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, Her bölgeden sorumlu araç ve personelimiz olumsuzluklara müdahale edecek. Ekiplerimiz kar yağışının günlük yaşamı olumsuz etkilememesi için 24 saat mesai yapıyor. Belediyemizin almış olduğu tedbirlerin yanı sıra vatandaşlarımız kar yağışı nedeniyle dikkatli olmaları isteyerek, kar lastiği olmadan yola çıkmamaları gerektiği vurguladılar. Vatandaşların şahsi araçları yerine toplu taşıma araçlarını tercih etmeleri isteyen yetkililer, şahsi araçlarda mutlaka zincir bulundurmaları uyarısını yaptılar. Vatandaşlar kar nedeniyle oluşabilecek olumsuz durumları 754 88 88 numaralı telefonu arayarak iletebilecekler.
Yoğun kar yağışının devam ettiği Dilovası’nda mahalleleri bölge bölge ayıran Dilovası Belediyesi kar timleri ulaşımda aksamaların önüne geçiyor.

Kar yağışı öncesi tüm tedbirleri alan ve ilçede kar yağışının etkisini göstermesiyle Dilovası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kar yağışının meydana getirebileceği olumsuzlukları ortadan kaldırmak ve ilçedeki yaşamın aksamaması için yapmış olduğu çalışmalarla yollar açık tutuyor. Gece de yapılan çalışmaların ardından açıklama yapan yetkililer, ilçe genelinde öncelikle giriş çıkış ve ana arterlerde kapalı yol olmadığını ifade ettiler.

 

EKİPLER 24 SAAT MESAİDE

 

Mahalleleri bölge bölge ayırdıklarını belirten Dilovası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, Her bölgeden sorumlu araç ve personelimiz olumsuzluklara müdahale edecek. Ekiplerimiz kar yağışının günlük yaşamı olumsuz etkilememesi için 24 saat mesai yapıyor. Belediyemizin almış olduğu tedbirlerin yanı sıra vatandaşlarımız kar yağışı nedeniyle dikkatli olmaları isteyerek, kar lastiği olmadan yola çıkmamaları gerektiği vurguladılar. Vatandaşların şahsi araçları yerine toplu taşıma araçlarını tercih etmeleri isteyen yetkililer, şahsi araçlarda mutlaka zincir bulundurmaları uyarısını yaptılar. Vatandaşlar kar nedeniyle oluşabilecek olumsuz durumları 754 88 88 numaralı telefonu arayarak iletebilecekler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.