19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Dilovası'nda yağmur suları...

Dilovası 05.01.2015 - 13:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Dilovası'nda yağmur suları...

Dilovası Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi genelinde bir süre önce asfalt kazıma ve yağmur suyu hattı yapımı ile başlayan çalışmalarına mazgal yapımı çalışmaları ile devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında yağmur suyu baskınlarına karşı yağmur suyu hattı çalışmalarını İSU ekipleriyle birlikte yapan Dilovası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahalle geneline yaklaşık 80 mazgal yapmayı planlıyor.   Belediyedeki tüm birimleri ile bölge halkının ihtiyaçlarına cevap vermek, sorunlarına çözüm bulmak için yapılan birçok çalışmayı vatandaşların istekleri doğrultusunda yaptıklarını belirten Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar,”Cumhuriyet Mahallesi genelinde bir süre önce başlayan asfalt kazıma ve yağmur suyu hattı çalışmalarının ardından, yağmur suyu baskınlarına karşı yaklaşık 80 adet mazgal koyulmasını planlıyoruz. Mazgal çalışmaları tamamlandığın da Cumhuriyet Mahallesi genelinde kaldırım, bordür ve asfalt serimi çalışmaları yapacağız” dedi.
Dilovası Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi genelinde bir süre önce asfalt kazıma ve yağmur suyu hattı yapımı ile başlayan çalışmalarına mazgal yapımı çalışmaları ile devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında yağmur suyu baskınlarına karşı yağmur suyu hattı çalışmalarını İSU ekipleriyle birlikte yapan Dilovası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahalle geneline yaklaşık 80 mazgal yapmayı planlıyor.

 

Belediyedeki tüm birimleri ile bölge halkının ihtiyaçlarına cevap vermek, sorunlarına çözüm bulmak için yapılan birçok çalışmayı vatandaşların istekleri doğrultusunda yaptıklarını belirten Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar,”Cumhuriyet Mahallesi genelinde bir süre önce başlayan asfalt kazıma ve yağmur suyu hattı çalışmalarının ardından, yağmur suyu baskınlarına karşı yaklaşık 80 adet mazgal koyulmasını planlıyoruz. Mazgal çalışmaları tamamlandığın da Cumhuriyet Mahallesi genelinde kaldırım, bordür ve asfalt serimi çalışmaları yapacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.