Dilovası’ndaki firmaya üst düzey atama

Dilovası 09.08.2021 - 17:43, Güncelleme: 09.08.2021 - 17:43
 

Dilovası’ndaki firmaya üst düzey atama

Dilovası’ndaki firmaya üst düzey atama

Bosch Grubu bünyesinde 25 yıllık kariyerinin ardından, çalışma hayatına farklı açılımlarla devam etme kararı alan, iş dünyasının öncü isimlerinden Steven Young, Dilovası’ndaki 50 bin metrekarelik alan üzerine kurulu Türkiye ve Avrupa’nın tek çatı altındaki en büyük entegre kompresör üretim tesisinde devam eden Dalgakıran Grubu’nun İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi oldu. Şirketten yapılan açıklamaya göre, Dalgakıran Grubu’nda üst düzey bir atama gerçekleştirildi. Faaliyetlerine 1965 yılında İstanbul Karaköy’de 25 metrekarelik alana sahip atölyesinde başlayan, bugün ise dünyada, basınçlı hava sektöründe öncü firmaları arasında yer almak için, üretimine Dilovası’ndaki 50 bin metrekarelik alan üzerine kurulu Türkiye ve Avrupa’nın tek çatı altındaki en büyük entegre kompresör üretim tesisinde devam eden Dalgakıran Grubu’nun yeni İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi iş dünyasının öncü isimlerinden Steven Young oldu. Son olarak Bosch Grubu Türkiye ve Ortadoğu Başkanlığı görevini yürüten Steven Young, Bosch Grubu bünyesindeki 25 yıllık kariyerinin ardından, çalışma hayatına farklı ve yeni açılımlarla devam etme kararı almıştı. Young, Dalgakıran’daki yeni görevine Ağustos ayı itibarıyla başladı. MUTLAK BAŞARI İÇİN ÇALIŞACAĞIM Açıklamada görüşlerine yer verilen Dalgakıran Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Dalgakıran, “Ülkemizin en değerli profesyonellerinden Steven Young’ın devraldığı bayrağı Dalgakıran’da daha da yukarılara taşıyacağına yönelik inancımız tam. Young iş hayatındaki engin tecrübesi ve birikimiyle; 850’dan fazla çalışanıyla 130’dan fazla ülkeye ihracat yapan Dalgakıran Grubu’nun hem yurt içi hem yurt dışı pazarlardaki ticari ve marka gelişimine büyük katkılar sunacak” açıklamasında bulundu. Dalgakıran Grubu’nun İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Steven Young ise, “Kariyerimde yeni bir döneme adım atmaktan ötürü çok heyecanlı ve mutluyum. Dalgakıran ülkemizin alanında en önemli şirketi, global arenada mücadele eden önemli bir ismi. Bu büyük değeri global bir markaya dönüştürme, önümüzdeki 10 yılda endüstriyel bir teknoloji şirketi olarak konumlanması vizyonuyla, küresel bir iz bırakmak hedefiyle yeni bir yola çıkıyorum. Türkiye’den bir dünya yıldızı çıkarmak için büyük Dalgakıran ailesiyle bundan sonra el ele, gönül gönüle mutlak başarı için çalışacağım” ifadelerine yer verdi.
Dilovası’ndaki firmaya üst düzey atama

Bosch Grubu bünyesinde 25 yıllık kariyerinin ardından, çalışma hayatına farklı açılımlarla devam etme kararı alan, iş dünyasının öncü isimlerinden Steven Young, Dilovası’ndaki 50 bin metrekarelik alan üzerine kurulu Türkiye ve Avrupa’nın tek çatı altındaki en büyük entegre kompresör üretim tesisinde devam eden Dalgakıran Grubu’nun İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi oldu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Dalgakıran Grubu’nda üst düzey bir atama gerçekleştirildi. Faaliyetlerine 1965 yılında İstanbul Karaköy’de 25 metrekarelik alana sahip atölyesinde başlayan, bugün ise dünyada, basınçlı hava sektöründe öncü firmaları arasında yer almak için, üretimine Dilovası’ndaki 50 bin metrekarelik alan üzerine kurulu Türkiye ve Avrupa’nın tek çatı altındaki en büyük entegre kompresör üretim tesisinde devam eden Dalgakıran Grubu’nun yeni İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi iş dünyasının öncü isimlerinden Steven Young oldu. Son olarak Bosch Grubu Türkiye ve Ortadoğu Başkanlığı görevini yürüten Steven Young, Bosch Grubu bünyesindeki 25 yıllık kariyerinin ardından, çalışma hayatına farklı ve yeni açılımlarla devam etme kararı almıştı. Young, Dalgakıran’daki yeni görevine Ağustos ayı itibarıyla başladı.

MUTLAK BAŞARI İÇİN ÇALIŞACAĞIM

Açıklamada görüşlerine yer verilen Dalgakıran Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Dalgakıran, “Ülkemizin en değerli profesyonellerinden Steven Young’ın devraldığı bayrağı Dalgakıran’da daha da yukarılara taşıyacağına yönelik inancımız tam. Young iş hayatındaki engin tecrübesi ve birikimiyle; 850’dan fazla çalışanıyla 130’dan fazla ülkeye ihracat yapan Dalgakıran Grubu’nun hem yurt içi hem yurt dışı pazarlardaki ticari ve marka gelişimine büyük katkılar sunacak” açıklamasında bulundu. Dalgakıran Grubu’nun İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Steven Young ise, “Kariyerimde yeni bir döneme adım atmaktan ötürü çok heyecanlı ve mutluyum. Dalgakıran ülkemizin alanında en önemli şirketi, global arenada mücadele eden önemli bir ismi. Bu büyük değeri global bir markaya dönüştürme, önümüzdeki 10 yılda endüstriyel bir teknoloji şirketi olarak konumlanması vizyonuyla, küresel bir iz bırakmak hedefiyle yeni bir yola çıkıyorum. Türkiye’den bir dünya yıldızı çıkarmak için büyük Dalgakıran ailesiyle bundan sonra el ele, gönül gönüle mutlak başarı için çalışacağım” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.