Dilovası’nın köprüye nazır ‘prestijli’ çalışması

Dilovası 14.04.2021 - 15:17, Güncelleme: 14.04.2021 - 15:17
 

Dilovası’nın köprüye nazır ‘prestijli’ çalışması

Dilovası’nın köprüye nazır ‘prestijli’ çalışması

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şahir, seçim beyannamesinde sözünü verdiği caddelerin yenilenmesi ve aydınlatma çalışmaları kapsamında Osmangazi Köprüsü’ne nazır 749. Sokak’ta dekoratif aydınlatma ve bisiklet yolu çalışmasını tamamladı. Dilovası Belediyesi tarafından ilçede caddelerin yenilenmesi ve aydınlatma çalışmaları aralıksız devam ediyor. Dilovası Belediyesi’nin çalışması ile Osmangazi Köprüsü’ne nazır 749. Sokak’ta dekoratif aydınlatma ve bisiklet yolu çalışmasını tamamladı. Kısa sürede tamamlanan dekoratif aydınlatma ile ilçe yeni görünümüne kavuşmuş oldu. SÖZ VERDİK, YAPTIK Seçim beyannamesinde sözünü verdiği caddelerin yenilenmesi ve aydınlatma çalışmaları ile alakalı bir açıklamada bulunan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Seçim beyannamemizde halkımıza söz verdiğimiz caddelerin yenilenmesi ve aydınlatma çalışmaları ile daha modern hale getirilmesi çalışmalarımızı 749. Sokak’ta tamamladık. Işıl Işıl oldu” dedi.
Dilovası’nın köprüye nazır ‘prestijli’ çalışması

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şahir, seçim beyannamesinde sözünü verdiği caddelerin yenilenmesi ve aydınlatma çalışmaları kapsamında Osmangazi Köprüsü’ne nazır 749. Sokak’ta dekoratif aydınlatma ve bisiklet yolu çalışmasını tamamladı.

Dilovası Belediyesi tarafından ilçede caddelerin yenilenmesi ve aydınlatma çalışmaları aralıksız devam ediyor. Dilovası Belediyesi’nin çalışması ile Osmangazi Köprüsü’ne nazır 749. Sokak’ta dekoratif aydınlatma ve bisiklet yolu çalışmasını tamamladı. Kısa sürede tamamlanan dekoratif aydınlatma ile ilçe yeni görünümüne kavuşmuş oldu.

SÖZ VERDİK, YAPTIK

Seçim beyannamesinde sözünü verdiği caddelerin yenilenmesi ve aydınlatma çalışmaları ile alakalı bir açıklamada bulunan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Seçim beyannamemizde halkımıza söz verdiğimiz caddelerin yenilenmesi ve aydınlatma çalışmaları ile daha modern hale getirilmesi çalışmalarımızı 749. Sokak’ta tamamladık. Işıl Işıl oldu” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.