Dino Bugün Takımla Çalışacak

Spor 05.01.2022 - 09:46, Güncelleme: 05.01.2022 - 09:46
 

Dino Bugün Takımla Çalışacak

Dino Bugün Takımla Çalışacak

Kocaelispor’un 9 gol ile en fazla gol atan futbolcusu Dino N’dlovu Bandırmaspor müsabakasında arka adalesinden sakatlık geçirmiş ve yaklaşık olarak  45 gün arkadaşlarına katkı verememişti. 1.5 AY SONRA YENİDEN Güney Afrikalı futbolcuna ülkesine gitmiş ve tedavisini sürdürmüştü. Dino 1.5 ay sonra bugünkü antrenmanda çalışabilecek. Önceki gün Türkiye’ye gelen ve dinlenen futbolcunun Ümraniyespor müsabaka kadrosuna yazılıp, yazılmayacağı ile ilgili son kararı teknik ekip karar verecek. Programda bir değişiklik olmaz ise antrenman saat 13.00’te Yeniköy’deki Edis Sport Center’de yapılacak
Dino Bugün Takımla Çalışacak

Kocaelispor’un 9 gol ile en fazla gol atan futbolcusu Dino N’dlovu Bandırmaspor müsabakasında arka adalesinden sakatlık geçirmiş ve yaklaşık olarak  45 gün arkadaşlarına katkı verememişti.

1.5 AY SONRA YENİDEN

Güney Afrikalı futbolcuna ülkesine gitmiş ve tedavisini sürdürmüştü. Dino 1.5 ay sonra bugünkü antrenmanda çalışabilecek. Önceki gün Türkiye’ye gelen ve dinlenen futbolcunun Ümraniyespor müsabaka kadrosuna yazılıp, yazılmayacağı ile ilgili son kararı teknik ekip karar verecek. Programda bir değişiklik olmaz ise antrenman saat 13.00’te Yeniköy’deki Edis Sport Center’de yapılacak

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.