19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Dino Kral Tacını Takmakta Kararlı Gözüküyor

Spor 03.11.2021 - 10:33, Güncelleme: 03.11.2021 - 10:33
 

Dino Kral Tacını Takmakta Kararlı Gözüküyor

Dino Kral Tacını Takmakta Kararlı Gözüküyor

Denizlispor filelerine hafızalardan silinmeyecek bir gol atan Kocaelispor'un Güney Afrikalı santraforu Dino Ndlovu, gol krallığında zirvede yer alıyor. DİNO DEMEK GOL VE PUAN DEMEK Haftaya Ankaragücü formasını terleten Eren Derdiyok ile eşit gol sayısında giren Dino Ndlovu Denizlispor karşısında attığı şahane gol ile ilk sıraya yükseldi.  Güney Afrikalı yıldız gol sayısını 8’e çıkardı. Eren Derdiyok haftayı gol bulamadan tamamlayınca 7 golde kaldı. Ligde oynadığı son 4 karşılaşmada 5 gol atan Dino, son 6 karşılaşmada ise  8 gol bulup 1 golün de asistini yaptı. Güney Afrikalı futbolcu Yeşil-Siyahlıların ilk 11 karşılaşmada  rakip filelere gönderdi 10 golün yüzde 80’ine imzası bulunuyor
Dino Kral Tacını Takmakta Kararlı Gözüküyor

Denizlispor filelerine hafızalardan silinmeyecek bir gol atan Kocaelispor'un Güney Afrikalı santraforu Dino Ndlovu, gol krallığında zirvede yer alıyor.

DİNO DEMEK GOL VE PUAN DEMEK

Haftaya Ankaragücü formasını terleten Eren Derdiyok ile eşit gol sayısında giren Dino Ndlovu Denizlispor karşısında attığı şahane gol ile ilk sıraya yükseldi.  Güney Afrikalı yıldız gol sayısını 8’e çıkardı. Eren Derdiyok haftayı gol bulamadan tamamlayınca 7 golde kaldı. Ligde oynadığı son 4 karşılaşmada 5 gol atan Dino, son 6 karşılaşmada ise  8 gol bulup 1 golün de asistini yaptı. Güney Afrikalı futbolcu Yeşil-Siyahlıların ilk 11 karşılaşmada  rakip filelere gönderdi 10 golün yüzde 80’ine imzası bulunuyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.