Down Sendromlular Futsal Milli Takımı kampa girdi

Spor 07.07.2021 - 15:03, Güncelleme: 07.07.2021 - 15:14
 

Down Sendromlular Futsal Milli Takımı kampa girdi

Down Sendromlular Futsal Milli Takımı kampa girdi

TFF'nin 'Türkiye Futbol Oynuyor' projesi kapsamında destek verdiği Özel Sporcular Federasyonu bünyesindeki Down Sendromlular Futsal Milli Takımı 4-11 Ekim tarihleri arasında İtalya'da düzenlenecek Down Sendromlular Futsal Avrupa Şampiyonası öncesi ilk kampına İzmir Bayındır'daki Yusuflu köyünde başladı. GÜRSOY: İTALYA’DA DERECEYE GİRMEK İSTİYORUZ 14 Temmuz'a kadar sürecek kampı Özel Sporcular Federasyon Başkanı Birol Aydın, TFF Engelliler Koordinasyon Kurul Başkanı Ömer Gürsoy ve Özel Sporcular Başkanvekili  Saadettin Akçıl ziyaret etti. Down Sendromlular Futsal Milli Takım Teknik Kurul Başkanı İbrahim Acar, kurul üyeleri Uğur Arı, İlyas Sarı, Hüseyin Dağdelen ve sporcularla sohbet eden Aydın ve Gürsoy, takımın çalışmalarından son derece memnun olduklarını ve İtalya'da dereceye girmek istediklerini ifade ettiler.  
Down Sendromlular Futsal Milli Takımı kampa girdi

TFF'nin 'Türkiye Futbol Oynuyor' projesi kapsamında destek verdiği Özel Sporcular Federasyonu bünyesindeki Down Sendromlular Futsal Milli Takımı 4-11 Ekim tarihleri arasında İtalya'da düzenlenecek Down Sendromlular Futsal Avrupa Şampiyonası öncesi ilk kampına İzmir Bayındır'daki Yusuflu köyünde başladı.

GÜRSOY: İTALYA’DA DERECEYE GİRMEK İSTİYORUZ

14 Temmuz'a kadar sürecek kampı Özel Sporcular Federasyon Başkanı Birol Aydın, TFF Engelliler Koordinasyon Kurul Başkanı Ömer Gürsoy ve Özel Sporcular Başkanvekili  Saadettin Akçıl ziyaret etti. Down Sendromlular Futsal Milli Takım Teknik Kurul Başkanı İbrahim Acar, kurul üyeleri Uğur Arı, İlyas Sarı, Hüseyin Dağdelen ve sporcularla sohbet eden Aydın ve Gürsoy, takımın çalışmalarından son derece memnun olduklarını ve İtalya'da dereceye girmek istediklerini ifade ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.