DP’li Aydoğdu’dan Kocaeli çıkarması!

Gündem 03.06.2021 - 15:00, Güncelleme: 03.06.2021 - 15:00
 

DP’li Aydoğdu’dan Kocaeli çıkarması!

DP’li Aydoğdu’dan Kocaeli çıkarması!

DP Genel Başkan Yardımcısı Murat Aydoğdu, DP misyonunun önemli isimleriyle bir araya gelirken, “Bütün Demokratları yuvaya davet ediyorum” dedi. Son dönemde önemli bir ivme yakalayan Demokrat Parti’de (DP) Genel Başkan Yardımcısı Murat Aydoğdu, DP misyonunun önemli isimleriyle bir araya gelerek “Toparlanıyoruz” mesajı verdi. Toplantıya eski Milletvekili İsmail Kalkandelen, eski İhsaniye Belediye Başkanı Ahmet Levent, eski Suadiye Belediye Başkanı Musa Öğünç ve eski Değirmendere Belediye Başkanı İbrahim Kaba katılım sağladı. İl Başkanı Mustafa Nazlıgül de toplantıda hazır bulundu. Genel Başkan Yardımcısı Murat Aydoğdu, partinin efsaneleşmiş isimlerinin DP’ye verdiği destekten dolayı mutluluk duyduğunu ifade ederken, “DP bir toparlanma sürecincedir ve ivmemiz her geçen gün daha da yükselmektedir. Kararsız seçmenin çoğaldığı, grubu bulunan siyasi partilerin seçmenlerin büyük bir bölümünü kapsayamadığı son süreçte toplumsal açıdan en geniş kitlelerin geçmişte çatısı olmuş DP’nin yeniden bu iddiayı hayata geçirmesi uzak bir ihtimal değildir” dedi.   BU ÇATIYA BEKLİYORUZ DP’nin hak ettiği noktaya gelmesi için DP çatısı altında yer almış kişilerin yeniden bir yürüyüş gerçekleştirmesinin bir zorunluluk olduğunu ifade eden Aydoğdu, “Bunun için bu partinin suyunu içmiş, bu partiyle halkımıza dokunmuş ve çeşitli sebeplerle yuvasını terk etmiş tüm Demokratları yuvalarına davet ediyoruz. Halkımızın daha büyük desteğini alabilmemiz için öncelikle biz ev sahiplerinin evinde olması gerekmektedir. Herkesi yeniden bu çatıya bekliyoruz” dedi.
DP’li Aydoğdu’dan Kocaeli çıkarması!

DP Genel Başkan Yardımcısı Murat Aydoğdu, DP misyonunun önemli isimleriyle bir araya gelirken, “Bütün Demokratları yuvaya davet ediyorum” dedi.

Son dönemde önemli bir ivme yakalayan Demokrat Parti’de (DP) Genel Başkan Yardımcısı Murat Aydoğdu, DP misyonunun önemli isimleriyle bir araya gelerek “Toparlanıyoruz” mesajı verdi. Toplantıya eski Milletvekili İsmail Kalkandelen, eski İhsaniye Belediye Başkanı Ahmet Levent, eski Suadiye Belediye Başkanı Musa Öğünç ve eski Değirmendere Belediye Başkanı İbrahim Kaba katılım sağladı. İl Başkanı Mustafa Nazlıgül de toplantıda hazır bulundu. Genel Başkan Yardımcısı Murat Aydoğdu, partinin efsaneleşmiş isimlerinin DP’ye verdiği destekten dolayı mutluluk duyduğunu ifade ederken, “DP bir toparlanma sürecincedir ve ivmemiz her geçen gün daha da yükselmektedir. Kararsız seçmenin çoğaldığı, grubu bulunan siyasi partilerin seçmenlerin büyük bir bölümünü kapsayamadığı son süreçte toplumsal açıdan en geniş kitlelerin geçmişte çatısı olmuş DP’nin yeniden bu iddiayı hayata geçirmesi uzak bir ihtimal değildir” dedi.  

BU ÇATIYA BEKLİYORUZ

DP’nin hak ettiği noktaya gelmesi için DP çatısı altında yer almış kişilerin yeniden bir yürüyüş gerçekleştirmesinin bir zorunluluk olduğunu ifade eden Aydoğdu, “Bunun için bu partinin suyunu içmiş, bu partiyle halkımıza dokunmuş ve çeşitli sebeplerle yuvasını terk etmiş tüm Demokratları yuvalarına davet ediyoruz. Halkımızın daha büyük desteğini alabilmemiz için öncelikle biz ev sahiplerinin evinde olması gerekmektedir. Herkesi yeniden bu çatıya bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.