Efora İnsan Kaynakları Başarısını Personeli İle Kutladı

Kocaeli 10.01.2022 - 15:29, Güncelleme: 10.01.2022 - 15:29
 

Efora İnsan Kaynakları Başarısını Personeli İle Kutladı

Efora İnsan Kaynakları Başarısını Personeli İle Kutladı

Bölgenin en çok istihdam sağlayan firması Efora İnsan Kaynakları, önceki gün 2021 yılı stresini atmak, kaynaşmayı sağlamak ve 2022 yılına daha motive girmek için gece düzenledi. Gecede Efora İnsan Kaynakları Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Şenel firmanın doğuşunu, başarı hikayesini ve hedeflerini personeli ile paylaştı. BİZ BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ Kaynaşma gecesi Bayramoğlu Resort Otel’de bir araya gelen Efora İnsan Kaynakları personellerinin ödüllendirilmesi ile başladı. Başarı hikayesini personeli ile paylaşan Efora İnsan Kaynakları Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Şenel, duygusal bir konuşma gerçekleştirdi.  Yeni yılın Efora İnsan Kaynakları için iyi bir yıl olmasını temenni eden Şenel, 2022 yılı için hedeflerini ve projelerini anlattı. Biz birlikte güçlüyüz diyen Şenel, bu sene kontrolsüz büyümeyi hedeflemediklerini ve kurumsallaşmayı hedeflediklerini açıkladı. Efora İnsan Kaynakları firmasının doğuşu ve başarı hikayesi personel tarafından beğeni topladı. Aileleri ile birlikte geceye katılan personel gece boyunca gönüllerince eğlenerek stres attı. Motive edici konuşmasından dolayı takdir toplayan Gültekin Şenel, personeli ile karşılıklı fikir alışverişinde de bulundu. AVRUPA’DA DAHA AKTİF OOLACAĞIZ Kurumsal yapısıyla dikkat çeken Efora, yeni yıl ile birlikte uluslararası arenada hizmet ağını genişleterek marka bilinirliğini arttıracak. Kurumsallığı ön planda tutan firma, gece boyunca tecrübe paylaşımı da yaptı. Kontrolsüz büyümeyi hedeflemediğini belirten Şenel, mevcut müşterilerin memnuniyetini arttırmayı hedeflediklerini söyledi. Şenel, ‘Başarı hepimizin başarısı, başarısızlık hepimizin başarısızlığıdır. Her geçen gün tecrübemize tecrübe katmaya devam edeceğiz’ dedi. GECEDE ÖDÜL VE PLAKET ALANLAR Efora İnsan Kaynaklarında 5 seneyi dolduran Volkan Duman, Serpil Kılıç altın ile ödüllendirildi. Av. Basri Erdi Kurt, Mali Müşavir Çiğdem Uz, İlhan Tankuş, Sedat Honca, Kadir Yılmaz plaket aldı.  Efora İnsan Kaynakları, Gültekin Şenel, Gürsel Şenel, Hacer Hümeyra Şenel, Basri Erdi Kurt, Merve Er, Çiğdem Uz, Sedat Uz, Volkan Duman, Duygu Kalaça, Serpil Kılıç, Şeyma Mindivanlı, Cansu Yüksel, Tuğba Koçak, Ali Yakut, Bahar Aydemir, Pınar Gökçek, İlkem Ulukaya, Zeynep Göktürk, Aylin Akay Yüksel, Kerim Aksu, Emre Koç, Edanur Pelek, Zeynep Şahin, Büşra Ekünekli, Cansel Yıldız, Ebru Şahin, Mustafa Ali Küçük, İlhan Tankuş, Betül Tok, Tuğba Çelik, Erhan Karakurt, Melek Polat, Ayşenur Bulut, Azer Başak, Erhan Başak, Sabri Ayget, Gökmen Demiral, Bekir Avşar, Erdal İkinci, Ömer İnal Koç, Devrim Hazırcı, Kadir Yılmaz, Nurdan Ağırol Yılmaz, Cansu Can, Sedat Honca, Ahmet Sevinç, Ümmühan Karakadılar, Hüseyin Yılmaz, Rabia Beşer adına TEMA Vakfına bağış yapıldı.
Efora İnsan Kaynakları Başarısını Personeli İle Kutladı

Bölgenin en çok istihdam sağlayan firması Efora İnsan Kaynakları, önceki gün 2021 yılı stresini atmak, kaynaşmayı sağlamak ve 2022 yılına daha motive girmek için gece düzenledi. Gecede Efora İnsan Kaynakları Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Şenel firmanın doğuşunu, başarı hikayesini ve hedeflerini personeli ile paylaştı.

BİZ BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ

Kaynaşma gecesi Bayramoğlu Resort Otel’de bir araya gelen Efora İnsan Kaynakları personellerinin ödüllendirilmesi ile başladı. Başarı hikayesini personeli ile paylaşan Efora İnsan Kaynakları Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Şenel, duygusal bir konuşma gerçekleştirdi.  Yeni yılın Efora İnsan Kaynakları için iyi bir yıl olmasını temenni eden Şenel, 2022 yılı için hedeflerini ve projelerini anlattı. Biz birlikte güçlüyüz diyen Şenel, bu sene kontrolsüz büyümeyi hedeflemediklerini ve kurumsallaşmayı hedeflediklerini açıkladı. Efora İnsan Kaynakları firmasının doğuşu ve başarı hikayesi personel tarafından beğeni topladı. Aileleri ile birlikte geceye katılan personel gece boyunca gönüllerince eğlenerek stres attı. Motive edici konuşmasından dolayı takdir toplayan Gültekin Şenel, personeli ile karşılıklı fikir alışverişinde de bulundu.

AVRUPA’DA DAHA AKTİF OOLACAĞIZ

Kurumsal yapısıyla dikkat çeken Efora, yeni yıl ile birlikte uluslararası arenada hizmet ağını genişleterek marka bilinirliğini arttıracak. Kurumsallığı ön planda tutan firma, gece boyunca tecrübe paylaşımı da yaptı. Kontrolsüz büyümeyi hedeflemediğini belirten Şenel, mevcut müşterilerin memnuniyetini arttırmayı hedeflediklerini söyledi. Şenel, ‘Başarı hepimizin başarısı, başarısızlık hepimizin başarısızlığıdır. Her geçen gün tecrübemize tecrübe katmaya devam edeceğiz’ dedi.

GECEDE ÖDÜL VE PLAKET ALANLAR

Efora İnsan Kaynaklarında 5 seneyi dolduran Volkan Duman, Serpil Kılıç altın ile ödüllendirildi. Av. Basri Erdi Kurt, Mali Müşavir Çiğdem Uz, İlhan Tankuş, Sedat Honca, Kadir Yılmaz plaket aldı.  Efora İnsan Kaynakları, Gültekin Şenel, Gürsel Şenel, Hacer Hümeyra Şenel, Basri Erdi Kurt, Merve Er, Çiğdem Uz, Sedat Uz, Volkan Duman, Duygu Kalaça, Serpil Kılıç, Şeyma Mindivanlı, Cansu Yüksel, Tuğba Koçak, Ali Yakut, Bahar Aydemir, Pınar Gökçek, İlkem Ulukaya, Zeynep Göktürk, Aylin Akay Yüksel, Kerim Aksu, Emre Koç, Edanur Pelek, Zeynep Şahin, Büşra Ekünekli, Cansel Yıldız, Ebru Şahin, Mustafa Ali Küçük, İlhan Tankuş, Betül Tok, Tuğba Çelik, Erhan Karakurt, Melek Polat, Ayşenur Bulut, Azer Başak, Erhan Başak, Sabri Ayget, Gökmen Demiral, Bekir Avşar, Erdal İkinci, Ömer İnal Koç, Devrim Hazırcı, Kadir Yılmaz, Nurdan Ağırol Yılmaz, Cansu Can, Sedat Honca, Ahmet Sevinç, Ümmühan Karakadılar, Hüseyin Yılmaz, Rabia Beşer adına TEMA Vakfına bağış yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.