Eğitim-İş 24 Kasım’da Meydana Çıkıyor

Kocaeli 21.11.2021 - 16:49, Güncelleme: 21.11.2021 - 16:49
 

Eğitim-İş 24 Kasım’da Meydana Çıkıyor

Eğitim-İş Sendikası Kocaeli 2 No’lu Şube, 24 Kasım Çarşamba günü 18.00’de Gebze Kent Meydanı’nda “Tükeniyoruz” başlığı altında basın açıklaması düzenliyor.

Bülent Metin başkanlığındaki Eğitim-İş Sendikası Kocaeli 2 No’lu Şube, Kadına Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’ne ve 25 Kasım Öğretmenler Günü’nün arifesine denk gelen 24 Kasım Çarşamba günü saat 18.00’te, Gebze 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda “Tükeniyoruz” başlığı altında basın açıklaması düzenleyecek. “Meslek onurumuz, ekonomik kayıplarımız, insanca yaşam için toplanıyoruz” diyerek yapılan çağrıda basın açıklamasına sendika üyesi olsun olmasın tüm eğitim emekçileri davet edildi. “Bizler sessiz kaldıkça meslek onurumuz ayaklar altına alındı. Bizler sessiz kaldıkça alım gücümüz azaldı, artık en az maaş alan kamu emekçilerinin başında geliyoruz. Söz verilen 3600 ek gösterge her yıl başka bahara kalıyor kandırılıyoruz... Yetkili sendika kisvesi altında Yandaş sen ile kamu emekçilerinin satış sözleşmesi imzalanıyor, hem bizlerin hem çocuklarımızın geleceği çalınıyor. Artık tükeniyoruz. Bu gidişe dur demek için birlikte olmak zorundayız. Alanlara çıkmak zorundayız. Siz değerli üyelerimizi ve emek dostlarını basın açıklamamıza bekliyoruz” denildi.
Eğitim-İş Sendikası Kocaeli 2 No’lu Şube, 24 Kasım Çarşamba günü 18.00’de Gebze Kent Meydanı’nda “Tükeniyoruz” başlığı altında basın açıklaması düzenliyor.

Bülent Metin başkanlığındaki Eğitim-İş Sendikası Kocaeli 2 No’lu Şube, Kadına Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’ne ve 25 Kasım Öğretmenler Günü’nün arifesine denk gelen 24 Kasım Çarşamba günü saat 18.00’te, Gebze 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda “Tükeniyoruz” başlığı altında basın açıklaması düzenleyecek.

“Meslek onurumuz, ekonomik kayıplarımız, insanca yaşam için toplanıyoruz” diyerek yapılan çağrıda basın açıklamasına sendika üyesi olsun olmasın tüm eğitim emekçileri davet edildi. “Bizler sessiz kaldıkça meslek onurumuz ayaklar altına alındı. Bizler sessiz kaldıkça alım gücümüz azaldı, artık en az maaş alan kamu emekçilerinin başında geliyoruz. Söz verilen 3600 ek gösterge her yıl başka bahara kalıyor kandırılıyoruz... Yetkili sendika kisvesi altında Yandaş sen ile kamu emekçilerinin satış sözleşmesi imzalanıyor, hem bizlerin hem çocuklarımızın geleceği çalınıyor. Artık tükeniyoruz. Bu gidişe dur demek için birlikte olmak zorundayız. Alanlara çıkmak zorundayız. Siz değerli üyelerimizi ve emek dostlarını basın açıklamamıza bekliyoruz” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.