19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ekin Uzunlar Gebze'ye geliyor

Kültür-Sanat 24.09.2021 - 15:10, Güncelleme: 24.09.2021 - 15:10
 

Ekin Uzunlar Gebze'ye geliyor

Ekin Uzunlar Gebze'ye geliyor

Türkiye genelinde birçok başarılı organizasyonlara imza atan Ebru Özkan ve Sevcan Güldez’in ev sahipliğini yaptığı Diamond Medya Organizasyon başarılı Karadeniz sanatçısı Ekin Uzunlar’ı Gebze’ye getiriyor. Ünlü sanatçı 26 Kasım Cuma günü saat: 20.30’da Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde sevenleri ile buluşacak. Muhteşem konser için biletleri Biletix ve Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi gişesinden temin edebilirsiniz. ÖZKAN; GEBZE SANATI VE KÜLTÜRÜ SEVİYOR Dioamood medya sahibi Ebru Özkan gazetemize verdiği özel röportajda ‘’Gebze’de  iş ortağım Sevcan Güldez ile birlikte  bir çok tiyatro, sergi ve konser etkinlikleri düzenliyoruz. Yaptığımız bütün organizasyonlarda salon doldu taştı. Gebze’li vatandaşlarımız sanata ve kültüre çok değer veriyor. Gebze’de daha bir çok ilkleri gerçekleştireceğimizin müjdesini verebiliriz şimdiden Ekin Uzunlar konserinde tüm gelecek olan misafirlerimize iyi eğlenceler dileriz.’’ Şeklinde konuştu
Ekin Uzunlar Gebze'ye geliyor

Türkiye genelinde birçok başarılı organizasyonlara imza atan Ebru Özkan ve Sevcan Güldez’in ev sahipliğini yaptığı Diamond Medya Organizasyon başarılı Karadeniz sanatçısı Ekin Uzunlar’ı Gebze’ye getiriyor. Ünlü sanatçı 26 Kasım Cuma günü saat: 20.30’da Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde sevenleri ile buluşacak. Muhteşem konser için biletleri Biletix ve Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi gişesinden temin edebilirsiniz.

ÖZKAN; GEBZE SANATI VE KÜLTÜRÜ SEVİYOR

Dioamood medya sahibi Ebru Özkan gazetemize verdiği özel röportajda ‘’Gebze’de  iş ortağım Sevcan Güldez ile birlikte  bir çok tiyatro, sergi ve konser etkinlikleri düzenliyoruz. Yaptığımız bütün organizasyonlarda salon doldu taştı. Gebze’li vatandaşlarımız sanata ve kültüre çok değer veriyor. Gebze’de daha bir çok ilkleri gerçekleştireceğimizin müjdesini verebiliriz şimdiden Ekin Uzunlar konserinde tüm gelecek olan misafirlerimize iyi eğlenceler dileriz.’’ Şeklinde konuştu

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.