Ekinci; “42 Yıllık Gebzeliyim”

Röportaj 16.05.2018 - 16:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Ekinci; “42 Yıllık Gebzeliyim”

AK Parti Kocaeli 27. Dönem Milletvekili Aday Adayı Avukat Ufuk Ekinci gazetemizi ziyaret ederek birçok konuda açıklamalarda bulundu. Ekinci, “Gebze Bölgesi’ni temsil edecek milletvekili Gebzeli olmalı. Ben 42 yıllık Gebzeliyim. Gebze’yi en iyi şekilde temsil edeceğimi düşünüyorum.” dedi.

2017 yılında yapılan referandum ile kabul edilen anayasa değişiklikleriyle ilk defa Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerini bir arada yapılacak. Kısa zaman içerisinde seçim çalışmalarını yapmaya başlayan milletvekili aday adayları, milletvekili olmak için çalışıyor. AK Parti Kocaeli 27. Dönem Milletvekili Aday Adayı Avukat Ufuk Ekinci de seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaret programlarına gazetemizi de dahil etti. Ekinci, “Milletvekilliği temsil makamıdır. Ben bölgemizde yaşayan insanları en iyi şekilde temsil edeceğimi düşünüyorum. Çünkü geçmişim, geleceğim ve işim burada. Gebze Bölgesi’nde geniş bir sosyal çevrem var.” diyerek Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Gebze Bölgesi’ni en iyi şekilde temsil edeceğini söyledi. GEBZE’NİN NE İSTEDİĞİNİ BİLİYORUM Uzun zamandır ikamet ettiği Gebze’nin nelere ihtiyacı olduğunu bildiğinin altını çizen Ekinci, “Gebze Bölgesi’nin vekilinin benimseme kabiliyetinin yüksek olması ve Ankara’da burası ile ilgili alınacak kararlara yön verici olması gerekir. Gebze’nin geçmişini bilmeli, geleceğini de öngörmelidir. Temsil kabiliyetim Gebze adına yüksek. Bu yüzden bu yola çıktım. 42 yıldan bu yana Gebze’de ikamet ediyorum. İlk, orta ve öğrenimimi Gebze’de tamamladım. Siyasette Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Gebze Belediyesi’nde meclis üyesi olarak görev yapmaktaydım. Bu sebeplerden ötürü Gebze’nin ne istediğini biliyorum.” diye konuştu. DESTEKLERDEN GÜÇ ALIYORUM Sivil toplum kuruluşlarından büyük teveccüh gördüğünü söyleyen Ekinci, “Milletvekili aday adaylığı sürecimde birçok işyeri, dernek ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştiriyorum. Ziyaret ettiğim derneklerde büyük bir teveccüh görüyorum. Beni milletvekili olarak görmek istediğini söyleyen insanların sayısı oldukça fazla. Hemşerilerim de bana büyük destek veriyor. Beni bu yolda cesaretlendiren, beni milletvekili olarak görmek isteyen insanlardır. Aday adayı olma kararımı alırken de beni destekleyen insanları göz önüne aldım.” dedi.  
AK Parti Kocaeli 27. Dönem Milletvekili Aday Adayı Avukat Ufuk Ekinci gazetemizi ziyaret ederek birçok konuda açıklamalarda bulundu. Ekinci, “Gebze Bölgesi’ni temsil edecek milletvekili Gebzeli olmalı. Ben 42 yıllık Gebzeliyim. Gebze’yi en iyi şekilde temsil edeceğimi düşünüyorum.” dedi.

2017 yılında yapılan referandum ile kabul edilen anayasa değişiklikleriyle ilk defa Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerini bir arada yapılacak. Kısa zaman içerisinde seçim çalışmalarını yapmaya başlayan milletvekili aday adayları, milletvekili olmak için çalışıyor. AK Parti Kocaeli 27. Dönem Milletvekili Aday Adayı Avukat Ufuk Ekinci de seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaret programlarına gazetemizi de dahil etti. Ekinci, “Milletvekilliği temsil makamıdır. Ben bölgemizde yaşayan insanları en iyi şekilde temsil edeceğimi düşünüyorum. Çünkü geçmişim, geleceğim ve işim burada. Gebze Bölgesi’nde geniş bir sosyal çevrem var.” diyerek Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Gebze Bölgesi’ni en iyi şekilde temsil edeceğini söyledi.

GEBZE’NİN NE İSTEDİĞİNİ BİLİYORUM

Uzun zamandır ikamet ettiği Gebze’nin nelere ihtiyacı olduğunu bildiğinin altını çizen Ekinci, “Gebze Bölgesi’nin vekilinin benimseme kabiliyetinin yüksek olması ve Ankara’da burası ile ilgili alınacak kararlara yön verici olması gerekir. Gebze’nin geçmişini bilmeli, geleceğini de öngörmelidir. Temsil kabiliyetim Gebze adına yüksek. Bu yüzden bu yola çıktım. 42 yıldan bu yana Gebze’de ikamet ediyorum. İlk, orta ve öğrenimimi Gebze’de tamamladım. Siyasette Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Gebze Belediyesi’nde meclis üyesi olarak görev yapmaktaydım. Bu sebeplerden ötürü Gebze’nin ne istediğini biliyorum.” diye konuştu.

DESTEKLERDEN GÜÇ ALIYORUM

Sivil toplum kuruluşlarından büyük teveccüh gördüğünü söyleyen Ekinci, “Milletvekili aday adaylığı sürecimde birçok işyeri, dernek ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştiriyorum. Ziyaret ettiğim derneklerde büyük bir teveccüh görüyorum. Beni milletvekili olarak görmek istediğini söyleyen insanların sayısı oldukça fazla. Hemşerilerim de bana büyük destek veriyor. Beni bu yolda cesaretlendiren, beni milletvekili olarak görmek isteyen insanlardır. Aday adayı olma kararımı alırken de beni destekleyen insanları göz önüne aldım.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.