Ekonomik Enerji Çıkmazı!

Spor 25.11.2021 - 11:21, Güncelleme: 25.11.2021 - 11:40
 

Ekonomik Enerji Çıkmazı!

Ekonomik Enerji Çıkmazı!

Performans, hangi spor branşı olursa olsun müsabakayı kazanmak için olmazsa olmazdır. Elbette kimi zaman az veya gereğinden fazla sergilendiği durumlar olabilir. Ama daha da önemlisi rekabet süreci boyunca fiziksel ve zihinsel anlamda dinç kalabilmektir. 15 DAKİKAYI YAYABİLMEK GEREK Geçtiğimiz Pazar günü oynanan Redoks Darıca Gençlerbirliği- Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü karşılaşma ve sonu bir hayli gergin ve soğuk bir hava hakimdi. Sarı yeşiller uzun zamandır kazanamadığı ayrıca bazen de skor üstünlüğünü koruyamayarak saha fark etmeksizin 3 puansız ayrıldığı düşünüldüğünde aslında hiç tuhaf bir tepki değildi bu aksine kulübün tüm profesyonelleri durumun oldukça farkında olacak ki karşılaştıkları bütün tepkilere olgun ve anlayışlı yaklaştılar bu sebeple tebrik edilmeleri gerekir. Saha içine odaklanıldığında yine unutulmamalıdır ki kaybetmeyi kimse sevmez. Şimdi yazacaklarım veya daha önce yazdığım haberlerde umut ve gösteriş bir yana bakış açılarını biraz olsun farklılaştırmayı hedefledim. Yanlış anlaşılmasın değiştirmek için değil asla değil sadece düşünce seçeneklerini arttırmaktan bahsediyorum ki şuan bence en çok ihtiyaç duyulan konu bu. Fazla vakit kaybetmeden başlayalım o halde açıkçası Iğdır Futbol Kulubü’nün karşılaşma genelinde oyunu elinde tutsa da kaçırılan, atlanan bir bölüm olduğunu düşünüyorum. İlk 15 dakika gayet iyi bir demo vardı, evet kesinlikle bir demoydu bu izletilen çünkü inanıyor ve biliyorum ki bu oyuncu grubu daha fazlasını yapabilir. Üstelik dakikalar ilerledikçe değerlendirilemeyen fırsatlar moral bozulmadı, iştah kabarttı. Oyunun iki yönünde de çok net bir şema olduğunu söylemek zor fakat bu lig seviyesi için şimdilik yeterli denebilir. Orta saha Erdem Dikbasan’ın tek kaldığını hücum aksiyonlarında daha çok kenarları tercih eden Redoks Darıca Gençlerbirliği, Alagöz Iğdır Futbol Kulübü’nün boğmayan ve gerçekten sabit bir tarzı olan anlayışına karşılık veremedi değil aslında acele etti desek daha doğru olur. Ve ileride Fatih Şerifoğlu karşılaşmada şaşırtıcı bir şekilde yalnız kaldı, evet top geldi fakat destek gelmedi. Elbette tüm bunların iki sebebi var, ilk olarak genç bir ekip olması ikincisi ise teknik direktör tercihleri. Tekrar vurgulamak isterim ki Sayın Seçsev’i asla eleştirme niyetinde değilim, sadece olanı ifade ediyor ve kendilerini destekliyorum. Çünkü deneyimli teknik adamların genç ekiplerdeki başarı oranı daha yüksektir. Zaman geçtikçe rakip ekibin rahat ve düzenli gelişlerinin can sıktığının farkındayım. Tek ihtiyaç zaman ve tabi ki ekonomik enerji kullanımı hiç merak edilmesin sarı yeşil sevda kendini en kısa zamanda toparlayacaktır. YORUM HABER: ÜMİT YILDIRIM        
Ekonomik Enerji Çıkmazı!

Performans, hangi spor branşı olursa olsun müsabakayı kazanmak için olmazsa olmazdır. Elbette kimi zaman az veya gereğinden fazla sergilendiği durumlar olabilir. Ama daha da önemlisi rekabet süreci boyunca fiziksel ve zihinsel anlamda dinç kalabilmektir.

15 DAKİKAYI YAYABİLMEK GEREK

Geçtiğimiz Pazar günü oynanan Redoks Darıca Gençlerbirliği- Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü karşılaşma ve sonu bir hayli gergin ve soğuk bir hava hakimdi. Sarı yeşiller uzun zamandır kazanamadığı ayrıca bazen de skor üstünlüğünü koruyamayarak saha fark etmeksizin 3 puansız ayrıldığı düşünüldüğünde aslında hiç tuhaf bir tepki değildi bu aksine kulübün tüm profesyonelleri durumun oldukça farkında olacak ki karşılaştıkları bütün tepkilere olgun ve anlayışlı yaklaştılar bu sebeple tebrik edilmeleri gerekir.

Saha içine odaklanıldığında yine unutulmamalıdır ki kaybetmeyi kimse sevmez. Şimdi yazacaklarım veya daha önce yazdığım haberlerde umut ve gösteriş bir yana bakış açılarını biraz olsun farklılaştırmayı hedefledim. Yanlış anlaşılmasın değiştirmek için değil asla değil sadece düşünce seçeneklerini arttırmaktan bahsediyorum ki şuan bence en çok ihtiyaç duyulan konu bu. Fazla vakit kaybetmeden başlayalım o halde açıkçası Iğdır Futbol Kulubü’nün karşılaşma genelinde oyunu elinde tutsa da kaçırılan, atlanan bir bölüm olduğunu düşünüyorum. İlk 15 dakika gayet iyi bir demo vardı, evet kesinlikle bir demoydu bu izletilen çünkü inanıyor ve biliyorum ki bu oyuncu grubu daha fazlasını yapabilir. Üstelik dakikalar ilerledikçe değerlendirilemeyen fırsatlar moral bozulmadı, iştah kabarttı. Oyunun iki yönünde de çok net bir şema olduğunu söylemek zor fakat bu lig seviyesi için şimdilik yeterli denebilir. Orta saha Erdem Dikbasan’ın tek kaldığını hücum aksiyonlarında daha çok kenarları tercih eden Redoks Darıca Gençlerbirliği, Alagöz Iğdır Futbol Kulübü’nün boğmayan ve gerçekten sabit bir tarzı olan anlayışına karşılık veremedi değil aslında acele etti desek daha doğru olur. Ve ileride Fatih Şerifoğlu karşılaşmada şaşırtıcı bir şekilde yalnız kaldı, evet top geldi fakat destek gelmedi. Elbette tüm bunların iki sebebi var, ilk olarak genç bir ekip olması ikincisi ise teknik direktör tercihleri. Tekrar vurgulamak isterim ki Sayın Seçsev’i asla eleştirme niyetinde değilim, sadece olanı ifade ediyor ve kendilerini destekliyorum. Çünkü deneyimli teknik adamların genç ekiplerdeki başarı oranı daha yüksektir. Zaman geçtikçe rakip ekibin rahat ve düzenli gelişlerinin can sıktığının farkındayım. Tek ihtiyaç zaman ve tabi ki ekonomik enerji kullanımı hiç merak edilmesin sarı yeşil sevda kendini en kısa zamanda toparlayacaktır.

YORUM HABER: ÜMİT YILDIRIM

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.