Ekrem Coşkun Döner’e görkemli açılış

Gebze 14.06.2021 - 15:48, Güncelleme: 14.06.2021 - 15:48
 

Ekrem Coşkun Döner’e görkemli açılış

Gebze Belediye Meclis Üyesi Ahmet Malkoç’un sahibi olduğu Ekrem Coşkun Döner, Eskiçarşı’da düzenlenen törenle ikinci şubesini açtı.

Açılışa; Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Müftüsü Selçuk Kılıçbay, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, Gebze Kadın Kolları Başkanı Şenay Önder, AK Parti Gebze gençlik kolları başkanı Enes Altuntaş, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan, Ekrem Coşkun Döner Genel Müdürü M. Fatih Büyükaslan, Dilovası eski belediye başkanı Ali Toltar, İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu, STK ve sevil toplum temsilcileri ile meclis üyeleri ve davetliler katıldı. “EN ÖNEM VERDİĞİMİZ KONU: HİJYEN” Açılış öncesi konuşan Meclis üyesi ve işyeri sahibi Ahmet Malkoç, tüm davetlilere katılımları için teşekkür etti. 3 katlı yeni işyerinde 16 çalışan ile hizmet verdiklerini ifade eden Malkoç, gelişmelere göre yeni yatırımlara ilgili girişimde bulunacaklarını söyledi. Ekrem Coşkun Döner’in tüm Gebzeliler tarafından çok beğenildiğini de ifade eden Malkoç, firma olarak hijyene de büyük önem verdiklerine dikkat çekti.  Ekrem Coşkun Döner Genel Müdürü M. Fatih Büyükaslan da açılışa katılan tüm davetlilere teşekkür etti ve Ahmet Malkoç ve çalışanlarına bol kazançlar diledi.  Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz de yeni işyerinin Ahmet Malkoç ve çalışanlarına hayırlı olmasını diledi. Gebze’ye iyi bir markayı getirdikleri için Ahmet Malkoç’a teşekkür eden Büyükgöz, “Allah helal kazançlar nasip eylesin” dedi. “KILIÇBAY, GEBZE’NİN EKONOMİSİNE DE KATKI SAĞLAYACAK” Kurdele kesildikten kısa bir süre sonra açılışa katılan Gebze Müftüsü Selçuk Kılıçbay da yeni işyerinin Ahmet Malkoç ve çalışanlarına hayırlı olmasını diledi. Açılışla birlikte ekonomiye ve Gebze’ye olan katkıya da dikkat çeken Müftü Kılıçbay, “Rabbim kazançlarını helal eylesin ve bu müesseseyi açanların rızıklarının artmasını nasip eylesin” dedi. Açılış sonrası davetlilere bol bol Ekrem Coşkun Döner’in lezzetli dönerinden ikram edilirken, Gebze Belediyesi Mehter Takımı da açılış öncesi ve sonrası davetlilere güzel bir konser verdi. Ekrem Coşkun Döner’in yeni işyerinin hayırlı olmasını diliyor, başta meclis üyesi Ahmet Malkoç olmak üzere tüm çalışanlarına bol kazançlar temenni ediyoruz.
Gebze Belediye Meclis Üyesi Ahmet Malkoç’un sahibi olduğu Ekrem Coşkun Döner, Eskiçarşı’da düzenlenen törenle ikinci şubesini açtı.

Açılışa; Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Müftüsü Selçuk Kılıçbay, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, Gebze Kadın Kolları Başkanı Şenay Önder, AK Parti Gebze gençlik kolları başkanı Enes Altuntaş, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan, Ekrem Coşkun Döner Genel Müdürü M. Fatih Büyükaslan, Dilovası eski belediye başkanı Ali Toltar, İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu, STK ve sevil toplum temsilcileri ile meclis üyeleri ve davetliler katıldı.

“EN ÖNEM VERDİĞİMİZ KONU: HİJYEN”

Açılış öncesi konuşan Meclis üyesi ve işyeri sahibi Ahmet Malkoç, tüm davetlilere katılımları için teşekkür etti. 3 katlı yeni işyerinde 16 çalışan ile hizmet verdiklerini ifade eden Malkoç, gelişmelere göre yeni yatırımlara ilgili girişimde bulunacaklarını söyledi. Ekrem Coşkun Döner’in tüm Gebzeliler tarafından çok beğenildiğini de ifade eden Malkoç, firma olarak hijyene de büyük önem verdiklerine dikkat çekti.  Ekrem Coşkun Döner Genel Müdürü M. Fatih Büyükaslan da açılışa katılan tüm davetlilere teşekkür etti ve Ahmet Malkoç ve çalışanlarına bol kazançlar diledi.  Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz de yeni işyerinin Ahmet Malkoç ve çalışanlarına hayırlı olmasını diledi. Gebze’ye iyi bir markayı getirdikleri için Ahmet Malkoç’a teşekkür eden Büyükgöz, “Allah helal kazançlar nasip eylesin” dedi.

“KILIÇBAY, GEBZE’NİN EKONOMİSİNE DE KATKI SAĞLAYACAK”

Kurdele kesildikten kısa bir süre sonra açılışa katılan Gebze Müftüsü Selçuk Kılıçbay da yeni işyerinin Ahmet Malkoç ve çalışanlarına hayırlı olmasını diledi. Açılışla birlikte ekonomiye ve Gebze’ye olan katkıya da dikkat çeken Müftü Kılıçbay, “Rabbim kazançlarını helal eylesin ve bu müesseseyi açanların rızıklarının artmasını nasip eylesin” dedi. Açılış sonrası davetlilere bol bol Ekrem Coşkun Döner’in lezzetli dönerinden ikram edilirken, Gebze Belediyesi Mehter Takımı da açılış öncesi ve sonrası davetlilere güzel bir konser verdi. Ekrem Coşkun Döner’in yeni işyerinin hayırlı olmasını diliyor, başta meclis üyesi Ahmet Malkoç olmak üzere tüm çalışanlarına bol kazançlar temenni ediyoruz.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.