19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Elektrik kesintileri vatandaşı usandırdı

Spor 06.06.2021 - 16:14, Güncelleme: 06.06.2021 - 16:14
 

Elektrik kesintileri vatandaşı usandırdı

Elektrik kesintileri vatandaşı usandırdı

Pazar günü Gebze’de yaşanan elektrik kesintileri vatandaşa pes dedirtti. Tepkilerini sosyal medyadan gösteren vatandaşlar, kesintilerden dolayı artık canlarına tak ettiğini kaydederek duruma tepki gösterdi. Son günlerde sık sık yaşanan kesintilerden dolayı mağdur olduklarını ve yasak olan günlerde evlerinde elektrik kesintisi nedeniyle zor zamanlar yaşadıklarını belirttiler. Vatandaşlar bu anlamda hiçbir yetkilinin açıklama yapmamasını da eleştirdi. Gebze’de yaşanan kesintilerin nedeninin ne olduğunu bilmek istediklerini söyleyen vatandaşlar, “Sık sık düzenli olarak elektriğin bu kadar kesildiği bir başka şehir var mıdır acaba? Bir açıklama yapan da yok, sokağa çıkma yasağı olan günde saatlerce elektriksiz kalıyoruz, artık sahiden usandık” yorumunu yaparak eleştirilere seslendiler. ​
Elektrik kesintileri vatandaşı usandırdı

Pazar günü Gebze’de yaşanan elektrik kesintileri vatandaşa pes dedirtti. Tepkilerini sosyal medyadan gösteren vatandaşlar, kesintilerden dolayı artık canlarına tak ettiğini kaydederek duruma tepki gösterdi. Son günlerde sık sık yaşanan kesintilerden dolayı mağdur olduklarını ve yasak olan günlerde evlerinde elektrik kesintisi nedeniyle zor zamanlar yaşadıklarını belirttiler. Vatandaşlar bu anlamda hiçbir yetkilinin açıklama yapmamasını da eleştirdi. Gebze’de yaşanan kesintilerin nedeninin ne olduğunu bilmek istediklerini söyleyen vatandaşlar, “Sık sık düzenli olarak elektriğin bu kadar kesildiği bir başka şehir var mıdır acaba? Bir açıklama yapan da yok, sokağa çıkma yasağı olan günde saatlerce elektriksiz kalıyoruz, artık sahiden usandık” yorumunu yaparak eleştirilere seslendiler.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.