Ellibeş’ten esnafa hayırlı olsun ziyareti!

Siyaset 01.06.2021 - 13:58, Güncelleme: 01.06.2021 - 13:58
 

Ellibeş’ten esnafa hayırlı olsun ziyareti!

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, yeni normalleşme kararlarından sonra ilk ziyareti kahvehanelere yaptı. Vatandaşlarla çay içerek sohbet eden Ellibeş, hem esnafa hem de vatandaşlara hayırlı olsun dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, merakla beklenen yeni normalleşme kararlarını dün açıkladı. Buna göre Haziran ayı boyunca sokağa çıkma sınırlamaları hafta içi ve cumartesi günü akşam 22.00 ile sabah 05.00 saatleri arasında uygulanmaya devam ederken, yeme-içme yerlerinde 07.00-21.00 saatleri arasında belirlenen kurallara göre masaya servis yapılmasına izin çıktı. Yeni kararların ardından AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, bugün kahvehaneleri ziyaret ederek hem esnafla hem de vatandaşlarla bir araya geldi. “DOSTLARLA SOHBETİ ÖZLEMİŞTİK” Başkan Ellibeş, çay eşliğinde dostlarla sohbeti özlediklerini belirterek, “Dilerim zor günler bu yeni kararlarla artık geride kalır. Bütün dünya ciddi bir sınavdan geçiyor. Bizler de tedbirleri bırakmadan normalleşme adımlarını atmaya devam edeceğiz. Esnafımızın, vatandaşımızın her zaman olduğu gibi yanında olmayı sürdüreceğiz” dedi.
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, yeni normalleşme kararlarından sonra ilk ziyareti kahvehanelere yaptı. Vatandaşlarla çay içerek sohbet eden Ellibeş, hem esnafa hem de vatandaşlara hayırlı olsun dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, merakla beklenen yeni normalleşme kararlarını dün açıkladı. Buna göre Haziran ayı boyunca sokağa çıkma sınırlamaları hafta içi ve cumartesi günü akşam 22.00 ile sabah 05.00 saatleri arasında uygulanmaya devam ederken, yeme-içme yerlerinde 07.00-21.00 saatleri arasında belirlenen kurallara göre masaya servis yapılmasına izin çıktı. Yeni kararların ardından AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, bugün kahvehaneleri ziyaret ederek hem esnafla hem de vatandaşlarla bir araya geldi.

“DOSTLARLA SOHBETİ ÖZLEMİŞTİK”

Başkan Ellibeş, çay eşliğinde dostlarla sohbeti özlediklerini belirterek, “Dilerim zor günler bu yeni kararlarla artık geride kalır. Bütün dünya ciddi bir sınavdan geçiyor. Bizler de tedbirleri bırakmadan normalleşme adımlarını atmaya devam edeceğiz. Esnafımızın, vatandaşımızın her zaman olduğu gibi yanında olmayı sürdüreceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.