Emeklerimiz heba olmasın!

Spor 09.05.2021 - 17:05, Güncelleme: 09.05.2021 - 17:05
 

Emeklerimiz heba olmasın!

Emeklerimiz heba olmasın!

Bölgesel Amatör Lig kulüpleri, liglerin başlatılması adına ortak bir açıklama yaparken, temsilcimiz Gebzespor da ‘Emeklerimiz ve uğraşlarımızı heba olmamasın’ diyerek şartlar ne olursa olsun ligi oynamaya hazır olduğunu kamuoyuna duyurdu. Bölgesel Amatör Lig’in pandemi gerekçe gösterilerek 1 yılı aşkın süredir oynanmaması kulüpleri adeta canından bezdirdi. Önceden açıklanan takvimde ligin 17 Nisan’da başlayacağı duyurulan ve bu periyotta önemli bir maddi külfetin altına giren BAL kulüpleri, sürecin bir kez daha ertelenmesi sonrasında ekonomik olarak zor bir döneme girdi. Tüm kulüpler, ‘hazırız’ temalı ortak bir açıklama yaparak Türkiye Futbol Federasyonu’nun BAL ligini bir an önce başlatması adına çağrıda bulundu. GEBZESPOR: HAZIRIZ Temsilcimiz Gebzespor’dan Kulüp Başkanı Recep Avcı imzalı yapılan yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verildi: 14 Aylık süreçte sabırla beklediğiniz sezon hazırlığında yaptığımız transferler, kamplar, hazırlık maçları ile aylarca süren çalışmalarımızla, emeklerimizle bizler camia olarak kulüp olarak TFF’nin resmi açıklamasında 17 Nisan olan ve gruplar fikstürler ile her şeyi hazır olan daha sonra ise Mayıs ayında oynanması açıklanan ligler için şartlar ne olursa olsun oynamaya hazırız! Emeklerimiz uğraşlarımız heba olmasın. Biz Gebzespor Kulübü olarak, camia olarak, şehri olarak bu lige hazırız. Saygılarımızla tüm spor kamuoyuna arz ederim…
Emeklerimiz heba olmasın!

Bölgesel Amatör Lig kulüpleri, liglerin başlatılması adına ortak bir açıklama yaparken, temsilcimiz Gebzespor da ‘Emeklerimiz ve uğraşlarımızı heba olmamasın’ diyerek şartlar ne olursa olsun ligi oynamaya hazır olduğunu kamuoyuna duyurdu.
Bölgesel Amatör Lig’in pandemi gerekçe gösterilerek 1 yılı aşkın süredir oynanmaması kulüpleri adeta canından bezdirdi. Önceden açıklanan takvimde ligin 17 Nisan’da başlayacağı duyurulan ve bu periyotta önemli bir maddi külfetin altına giren BAL kulüpleri, sürecin bir kez daha ertelenmesi sonrasında ekonomik olarak zor bir döneme girdi. Tüm kulüpler, ‘hazırız’ temalı ortak bir açıklama yaparak Türkiye Futbol Federasyonu’nun BAL ligini bir an önce başlatması adına çağrıda bulundu.

GEBZESPOR: HAZIRIZ
Temsilcimiz Gebzespor’dan Kulüp Başkanı Recep Avcı imzalı yapılan yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verildi: 14 Aylık süreçte sabırla beklediğiniz sezon hazırlığında yaptığımız transferler, kamplar, hazırlık maçları ile aylarca süren çalışmalarımızla, emeklerimizle bizler camia olarak kulüp olarak TFF’nin resmi açıklamasında 17 Nisan olan ve gruplar fikstürler ile her şeyi hazır olan daha sonra ise Mayıs ayında oynanması açıklanan ligler için şartlar ne olursa olsun oynamaya hazırız! Emeklerimiz uğraşlarımız heba olmasın. Biz Gebzespor Kulübü olarak, camia olarak, şehri olarak bu lige hazırız. Saygılarımızla tüm spor kamuoyuna arz ederim…

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.