EMEP Gebze, Mitsuba işçilerine gitti!

Kocaeli 04.10.2021 - 16:35, Güncelleme: 04.10.2021 - 16:35
 

EMEP Gebze, Mitsuba işçilerine gitti!

EMEP Gebze, Mitsuba işçilerine gitti!

Emek Partisi (EMEP) Kocaeli İl Başkanı ve Gebze İl Başkanları ve üyelerinin de olduğu heyet sendika hakları için direnen Mitsuba işçilerini ziyaret etti. Gebze Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan Mitsuba fabrikasında Birleşik Metal-İş yetkiyi almış fakat işveren sendikayı tanımak yerine 4 işçiyi işten çıkarmıştı. Fabrika önünde bekleyişlerini sürdüren işten atılan işçilere, içerdeki arkadaşları da destek veriyor. Emek Partisi (EMEP) Kocaeli İl Başkanı Arzu Erken ve Gebze İl Başkanları ile üyelerinin de yer aldığı heyet Mitsuba işçilerini ziyaret etti. ZAFER DİRENEN İŞÇİLERİN OLACAK Ziyarette konuşan EMEP Kocaeli İl Başkanı Arzu Erkan, "Burada aramızda Baldur direnişinden işçi arkadaşlarımız da var. Çünkü onlar böylesi zamanlarda dayanışmanın ne kadar önemli olduğunu yaşayarak gördüler. Baldur’da, Adkotürk’te, Mitsuba’da yabancı sermayedarlar işçilerin sendikalaşma hakkını tanımıyor, bu ülkenin yasalarını tanımıyor. Bizler Emek Partisi olarak sendika hakkını kullanan Mitsuba işçilerinin direnişini; fabrika önlerinde, mahallelerde dağıttığımız bildirilerle anlatacağız. Biliyoruz ki zafer direnen işçilerin olacak” dedi.
EMEP Gebze, Mitsuba işçilerine gitti!

Emek Partisi (EMEP) Kocaeli İl Başkanı ve Gebze İl Başkanları ve üyelerinin de olduğu heyet sendika hakları için direnen Mitsuba işçilerini ziyaret etti.

Gebze Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan Mitsuba fabrikasında Birleşik Metal-İş yetkiyi almış fakat işveren sendikayı tanımak yerine 4 işçiyi işten çıkarmıştı. Fabrika önünde bekleyişlerini sürdüren işten atılan işçilere, içerdeki arkadaşları da destek veriyor. Emek Partisi (EMEP) Kocaeli İl Başkanı Arzu Erken ve Gebze İl Başkanları ile üyelerinin de yer aldığı heyet Mitsuba işçilerini ziyaret etti.

ZAFER DİRENEN İŞÇİLERİN OLACAK

Ziyarette konuşan EMEP Kocaeli İl Başkanı Arzu Erkan, "Burada aramızda Baldur direnişinden işçi arkadaşlarımız da var. Çünkü onlar böylesi zamanlarda dayanışmanın ne kadar önemli olduğunu yaşayarak gördüler. Baldur’da, Adkotürk’te, Mitsuba’da yabancı sermayedarlar işçilerin sendikalaşma hakkını tanımıyor, bu ülkenin yasalarını tanımıyor. Bizler Emek Partisi olarak sendika hakkını kullanan Mitsuba işçilerinin direnişini; fabrika önlerinde, mahallelerde dağıttığımız bildirilerle anlatacağız. Biliyoruz ki zafer direnen işçilerin olacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.