Emirhan başarılarına yenisini eklemek için korta çıkacak

Spor 01.10.2021 - 09:52, Güncelleme: 01.10.2021 - 09:52
 

Emirhan başarılarına yenisini eklemek için korta çıkacak

Emirhan başarılarına yenisini eklemek için korta çıkacak

Genç kızlar ve erkeklerin dünya kupası olarak kabul gören  BNP Paribas Junior Davis Cup ve Junior Billie Jean King Cup Finalleri Antalya Club Mega Saray Tenis Akademisi’nde 28 Eylül-3 Ekim tarihleri arasında düzenleniyor.Türkiye’nin ilk kez ev sahipliği yapacağı finallerde 32 milli takım ve 21 ülke mücadele edecek. Milli takımımız da hem kızlar hem de erkeklerde bu dev organizasyonda korta çıkacak. Darıca Tenis Kulübü sporcularından Emirhan Bulut Milli Takım forması ile finallerde mücadele verecek. KULÜBÜN ÖNEMLİ İSİMLERİ EMİRHANA GÜVENİYOR .Genç tenisçinin bu başarısına ilişkin bir açıklama yapan Kurucu-Baş Antrenör Şahin BEYAZGÜL, "Türkiye Tenis Milli Takımımız da Emirhan BULUT'un yer alması bizi gururlandırdı . Ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum . Bu başarı planlı yaptığımız çalışmaların sonucudur." dedi  Darıca Tenis Kulübü Kurucusu Halil BULUT ise açıklamasında, " Darıca Tenis Kulübü olarak başarılırımızın tesadüf olmadığını gösterdik . Dünya kupasında Sporcumuz Emirhan Ülkemizi , Kocaeli , Darıca ve bizleri temsil etmesinden çok mutlu olduk ve başarılarımız artarak devam edecek. ifadelerine yer verdi.
Emirhan başarılarına yenisini eklemek için korta çıkacak

Genç kızlar ve erkeklerin dünya kupası olarak kabul gören  BNP Paribas Junior Davis Cup ve Junior Billie Jean King Cup Finalleri Antalya Club Mega Saray Tenis Akademisi’nde 28 Eylül-3 Ekim tarihleri arasında düzenleniyor.Türkiye’nin ilk kez ev sahipliği yapacağı finallerde 32 milli takım ve 21 ülke mücadele edecek. Milli takımımız da hem kızlar hem de erkeklerde bu dev organizasyonda korta çıkacak. Darıca Tenis Kulübü sporcularından Emirhan Bulut Milli Takım forması ile finallerde mücadele verecek.

KULÜBÜN ÖNEMLİ İSİMLERİ EMİRHANA GÜVENİYOR

.Genç tenisçinin bu başarısına ilişkin bir açıklama yapan Kurucu-Baş Antrenör Şahin BEYAZGÜL, "Türkiye Tenis Milli Takımımız da Emirhan BULUT'un yer alması bizi gururlandırdı . Ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum . Bu başarı planlı yaptığımız çalışmaların sonucudur." dedi  Darıca Tenis Kulübü Kurucusu Halil BULUT ise açıklamasında, " Darıca Tenis Kulübü olarak başarılırımızın tesadüf olmadığını gösterdik . Dünya kupasında Sporcumuz Emirhan Ülkemizi , Kocaeli , Darıca ve bizleri temsil etmesinden çok mutlu olduk ve başarılarımız artarak devam edecek. ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.