En fazla atığı Gebze İlçe Sağlık topladı!

Sağlık 04.06.2021 - 17:37, Güncelleme: 04.06.2021 - 17:37
 

En fazla atığı Gebze İlçe Sağlık topladı!

En fazla atığı Gebze İlçe Sağlık topladı!

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü 5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle bir farkındalık programı gerçekleştirildi. Kocaeli Valiliği Karamürsel Alp toplantı salonunda gerçekleşen programda, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan tarafından Müdürlük bünyesinde hizmet veren Kamu Hastaneleri, İlçe Sağlık Müdürlükleri ve Aile Sağlığı Merkezleri gibi kuruluşlarda yapılan başarılı çevre sağlığı çalışmaları sonucunda en fazla bitkisel atık yağ toplayan kuruluşların temsilcilerine teşekkür belgesi takdim edildi. İl Sağlık Müdürlüğü Çevre Yönetim Birimi koordinatörlüğünde yürütülen ve “İlçe Sağlık Müdürlükleri”, “Kamu Hastaneleri”, “Ağız ve Diş Sağlığı Merkezleri” olmak üzere 3 ayrı kategoride düzenlenen Bitkisel Atık Yağ Toplama kampanyasında en fazla bitkisel atık yağı toplayarak dereceye giren sağlık kuruluşları şöyle sıralandı: Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü, Gölcük N. Çelik Devlet Hastanesi, Karamürsel Devlet Hastanesi, Dilovası Devlet Hastanesi, Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi PEHLEVAN TEBRİK ETTİ Programda açılış konuşmasını gerçekleştiren İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan dereceye giren sağlık kuruluşlarının idarecilerini ve projede görev alan personelleri başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti ve başarılarının devamını diledi. Konuşmasında gelecek nesillere temiz ve yaşanabilir bir dünya bırakılması için, toplumda çevre bilinci ve farkındalığının arttırılması gerekliliğini özellikle vurgulayan Pehlevan “İl Sağlık Müdürlüğümüz ve bünyesine bağlı tüm kurumlarımızda temiz çevre, sağlıklı insan" sloganından hareketle ve "sıfır atık" yaklaşımı ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü olarak israf ve bilinçsiz tüketimi önlemek, doğal kaynakları korumak amacıyla tüm personellerimize düzenli olarak eğitimleri uyguluyoruz. Temiz çevre için, oluşan atıklar çevre ve insan sağlığına zarar vermeyecek şekilde kaynağında doğru ayrılmalı ve geri dönüşüme kazandırılmalı. Yine ağaçlandırmaya önem verilmeli, enerji üretiminde yenilenebilir enerji kaynakları (güneş, rüzgar vb.) ve enerji tüketiminde tasarruflu teknolojiler kullanılmalıdır. Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü ve bünyesine bağlı sağlık kuruluşları olarak çevre ve atık yönetimi konularındaki çalışmaları ve sıfır atık projesini desteklemeye ve çalışmalarımıza devam edeceğiz ” diye konuştu. Program sonunda Pehlevan tarafından Bitkisel Atık Yağ Toplama Kampanyasında dereceye giren sağlık kurumları temsilcilerine teşekkür belgesi takdim edildi.
En fazla atığı Gebze İlçe Sağlık topladı!

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü 5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle bir farkındalık programı gerçekleştirildi. Kocaeli Valiliği Karamürsel Alp toplantı salonunda gerçekleşen programda, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan tarafından Müdürlük bünyesinde hizmet veren Kamu Hastaneleri, İlçe Sağlık Müdürlükleri ve Aile Sağlığı Merkezleri gibi kuruluşlarda yapılan başarılı çevre sağlığı çalışmaları sonucunda en fazla bitkisel atık yağ toplayan kuruluşların temsilcilerine teşekkür belgesi takdim edildi. İl Sağlık Müdürlüğü Çevre Yönetim Birimi koordinatörlüğünde yürütülen ve “İlçe Sağlık Müdürlükleri”, “Kamu Hastaneleri”, “Ağız ve Diş Sağlığı Merkezleri” olmak üzere 3 ayrı kategoride düzenlenen Bitkisel Atık Yağ Toplama kampanyasında en fazla bitkisel atık yağı toplayarak dereceye giren sağlık kuruluşları şöyle sıralandı: Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü, Gölcük N. Çelik Devlet Hastanesi, Karamürsel Devlet Hastanesi, Dilovası Devlet Hastanesi, Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

PEHLEVAN TEBRİK ETTİ

Programda açılış konuşmasını gerçekleştiren İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan dereceye giren sağlık kuruluşlarının idarecilerini ve projede görev alan personelleri başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti ve başarılarının devamını diledi. Konuşmasında gelecek nesillere temiz ve yaşanabilir bir dünya bırakılması için, toplumda çevre bilinci ve farkındalığının arttırılması gerekliliğini özellikle vurgulayan Pehlevan “İl Sağlık Müdürlüğümüz ve bünyesine bağlı tüm kurumlarımızda temiz çevre, sağlıklı insan" sloganından hareketle ve "sıfır atık" yaklaşımı ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü olarak israf ve bilinçsiz tüketimi önlemek, doğal kaynakları korumak amacıyla tüm personellerimize düzenli olarak eğitimleri uyguluyoruz. Temiz çevre için, oluşan atıklar çevre ve insan sağlığına zarar vermeyecek şekilde kaynağında doğru ayrılmalı ve geri dönüşüme kazandırılmalı. Yine ağaçlandırmaya önem verilmeli, enerji üretiminde yenilenebilir enerji kaynakları (güneş, rüzgar vb.) ve enerji tüketiminde tasarruflu teknolojiler kullanılmalıdır. Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü ve bünyesine bağlı sağlık kuruluşları olarak çevre ve atık yönetimi konularındaki çalışmaları ve sıfır atık projesini desteklemeye ve çalışmalarımıza devam edeceğiz ” diye konuştu. Program sonunda Pehlevan tarafından Bitkisel Atık Yağ Toplama Kampanyasında dereceye giren sağlık kurumları temsilcilerine teşekkür belgesi takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.