19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Enes İle Gülsüm’ün En Mutlu Günü

Gebze 23.05.2022 - 14:57, Güncelleme: 23.05.2022 - 14:57
 

Enes İle Gülsüm’ün En Mutlu Günü

Enes İle Gülsüm’ün En Mutlu Günü

Gebzeli Gazi Halil Sarı’nın oğlu Enes Sarı, hayatını Gülsüm Keskin ile birleştirdi. Gebze Demirtaş Düğün Salonunda gerçekleşen düğün töreninde; Sarı ve Keskin ailelerini bu en mutlu gününde sevenleri yalnız bırakmadı. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün nikahını kıydığı Enes ve Gülsüm’ün şahitleri arasında, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya’nın yanı sıra MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Dinç, Gebze Trabzonlular Derneği eski gençlik kolları başkanı Abdulkadir Ayar ve gelin ile damadın çok yakın arkadaşları yer aldı. Nikah töreninde konuşma yapan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, aile yapısıyla ilgili önemli açıklamalar yaparken, genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diledi. Genç çiftlerin evlilik cüzdanı ise AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir tarafından verildi.  Kaya ve Özdemir, Enes ve Gülsüm çiftine bir ömür boyu mutluluklar diledi. MHP ilçe başkanı Özdemir, genç çifte ayrıca Türk Bayrağı ve Kur’an-ı Kerim hediye etti.  Düğünde Karadeniz bölgesinin sevilen sanatçıları Emre Göksal ve Ömer Bahar sahne alırken, davetliler de bol bol horon tepti.
Enes İle Gülsüm’ün En Mutlu Günü

Gebzeli Gazi Halil Sarı’nın oğlu Enes Sarı, hayatını Gülsüm Keskin ile birleştirdi. Gebze Demirtaş Düğün Salonunda gerçekleşen düğün töreninde; Sarı ve Keskin ailelerini bu en mutlu gününde sevenleri yalnız bırakmadı. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün nikahını kıydığı Enes ve Gülsüm’ün şahitleri arasında, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya’nın yanı sıra MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Dinç, Gebze Trabzonlular Derneği eski gençlik kolları başkanı Abdulkadir Ayar ve gelin ile damadın çok yakın arkadaşları yer aldı.

Nikah töreninde konuşma yapan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, aile yapısıyla ilgili önemli açıklamalar yaparken, genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diledi. Genç çiftlerin evlilik cüzdanı ise AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir tarafından verildi.  Kaya ve Özdemir, Enes ve Gülsüm çiftine bir ömür boyu mutluluklar diledi. MHP ilçe başkanı Özdemir, genç çifte ayrıca Türk Bayrağı ve Kur’an-ı Kerim hediye etti.  Düğünde Karadeniz bölgesinin sevilen sanatçıları Emre Göksal ve Ömer Bahar sahne alırken, davetliler de bol bol horon tepti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.