19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Erattır’dan Yıldırım’a ziyaret

Gebze 19.10.2020 - 15:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Erattır’dan Yıldırım’a ziyaret

Ak Parti Kocaeli il yöneticisi Neslihan Erattır ve Gebze Pazarcılar Odası Başkanı Ziyaettin Erattır, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’ı ziyaret etti. Yıldırım’ın medya sektörüne heyecan kattığını dile getiren Neslihan Erattır, Hedef Gazetesi ve Gebze Hürses Gazetesi’nin ilkeli, ahlaklı ve objektif yayın politikasıyla örnek bir profil çizdiğini kaydederek, “İş dünyasındaki başarılarıyla tanınan Nihat Bey’in medya sektörüne adım atmasından büyük mutluluk duyduk. Kendisi, vizyoner kimliğimi burada da gösterecektir. Gebze bölgesinde yayın hayatını sürdüren Ümit Medya ailesini ve emektarlarına başarılar diliyorum” dedi. ERATTIR: NE ESNAFIMIZ, NE DE VATANDAŞLARIMIZ MAĞDUR OLSUN Gebze Pazarcılar Odası Başkanı Ziyaettin Erattır da Başkan Yıldırım’a hayırlı olsun diyerek, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Pazarcılar Odası olarak hem esnafı, hem de vatandaşları düşündüklerini dile getiren Erattır, Gebze’deki kapalı semt pazarında meydana gelen su baskını üzerine yaptığı konuşmada, “Bizim tek isteğimiz ne esnafımız, ne de vatandaşlarımız mağdur olsun.  Pazaryerinde su taşkınlığı ile ilgili size olduğu gibi bize de şikayetler geliyor. Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için, pazar yerlerindeki teknik eksiklerin giderilmesi adına yetkililerin devreye girerek sorunları çözmesi gerekiyor” dedi.  

Ak Parti Kocaeli il yöneticisi Neslihan Erattır ve Gebze Pazarcılar Odası Başkanı Ziyaettin Erattır, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’ı ziyaret etti.

Yıldırım’ın medya sektörüne heyecan kattığını dile getiren Neslihan Erattır, Hedef Gazetesi ve Gebze Hürses Gazetesi’nin ilkeli, ahlaklı ve objektif yayın politikasıyla örnek bir profil çizdiğini kaydederek, “İş dünyasındaki başarılarıyla tanınan Nihat Bey’in medya sektörüne adım atmasından büyük mutluluk duyduk. Kendisi, vizyoner kimliğimi burada da gösterecektir. Gebze bölgesinde yayın hayatını sürdüren Ümit Medya ailesini ve emektarlarına başarılar diliyorum” dedi.

ERATTIR: NE ESNAFIMIZ, NE DE VATANDAŞLARIMIZ MAĞDUR OLSUN

Gebze Pazarcılar Odası Başkanı Ziyaettin Erattır da Başkan Yıldırım’a hayırlı olsun diyerek, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Pazarcılar Odası olarak hem esnafı, hem de vatandaşları düşündüklerini dile getiren Erattır, Gebze’deki kapalı semt pazarında meydana gelen su baskını üzerine yaptığı konuşmada, “Bizim tek isteğimiz ne esnafımız, ne de vatandaşlarımız mağdur olsun.  Pazaryerinde su taşkınlığı ile ilgili size olduğu gibi bize de şikayetler geliyor. Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için, pazar yerlerindeki teknik eksiklerin giderilmesi adına yetkililerin devreye girerek sorunları çözmesi gerekiyor” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.