19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Erenkaya, Ümit Medya’ya konuk oldu!

Gebze 22.01.2021 - 17:04, Güncelleme: 22.01.2021 - 17:04
 

Erenkaya, Ümit Medya’ya konuk oldu!

Erenkaya, Ümit Medya’ya konuk oldu!

Usta gazeteci Aysun Özcan Erenkaya, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’la görüştü. Hedef TV ekranları usta bir ismi ağırlayacak. İzmit basınının güçlü ismi Aysun Özcan Erenkaya, Hedef TV’de Abbas Sır ve Haluk Turgut'un sunumuyla canlı yayın konuğu olacak. Programda birbirinden özel açıklamalar yapacak olan deneyimli gazeteci Erenkaya, program öncesinde ise Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım ile bir araya gelerek kısa bir görüşme gerçekleştirdi. Ziyarette Gebze’de olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyen Aysun Özcan Erenkaya Hedef TV ailesine de teşekkür ettiğini söyledi. LEVENT ALTUN SÜRPRİZİ Program öncesinde ise tatlı bir sürpriz yaşandı. İzmit basınının önemli ismi Aysun Özcan Erenkaya’yı Türkiye Gazeteciler Federasyonu yöneticisi Gebzeli gazeteci Levent Altun da yalnız bırakmadı. Güzel bir sürpriz yapan Levent Altun yayın öncesinde hem Hedef TV ailesine hem de Aysun Özcan Erenkaya’ya başarılar dilerken güzel bir program dileğinde bulundu.
Erenkaya, Ümit Medya’ya konuk oldu!

Usta gazeteci Aysun Özcan Erenkaya, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’la görüştü.

Hedef TV ekranları usta bir ismi ağırlayacak. İzmit basınının güçlü ismi Aysun Özcan Erenkaya, Hedef TV’de Abbas Sır ve Haluk Turgut'un sunumuyla canlı yayın konuğu olacak. Programda birbirinden özel açıklamalar yapacak olan deneyimli gazeteci Erenkaya, program öncesinde ise Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım ile bir araya gelerek kısa bir görüşme gerçekleştirdi. Ziyarette Gebze’de olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyen Aysun Özcan Erenkaya Hedef TV ailesine de teşekkür ettiğini söyledi.

LEVENT ALTUN SÜRPRİZİ

Program öncesinde ise tatlı bir sürpriz yaşandı. İzmit basınının önemli ismi Aysun Özcan Erenkaya’yı Türkiye Gazeteciler Federasyonu yöneticisi Gebzeli gazeteci Levent Altun da yalnız bırakmadı. Güzel bir sürpriz yapan Levent Altun yayın öncesinde hem Hedef TV ailesine hem de Aysun Özcan Erenkaya’ya başarılar dilerken güzel bir program dileğinde bulundu.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.