Ertuğrul Sağlam’ın Basın Toplantısı Skandalı: Kocaeli Basınına Ayrımcılık Eleştirisi

Spor 07.05.2025 - 17:56, Güncelleme: 07.05.2025 - 17:56
 

Ertuğrul Sağlam’ın Basın Toplantısı Skandalı: Kocaeli Basınına Ayrımcılık Eleştirisi

Kocaelispor eski Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, İstanbul'da düzenlediği basın toplantısında kulüp başkanı Recep Durul'a sert eleştirilerde bulunurken, yerel basını toplantıya çağırmaması büyük tepki topladı.

Kocaelispor’un eski Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, bugün İstanbul’da düzenlediği basın toplantısında Kocaelispor kulübü hakkında sert açıklamalarda bulunarak adeta günah çıkardı. Sezon başında, bazı gerekçelerle Kocaelispor teknik direktörlüğünden istifa eden Sağlam, kulüp başkanı Recep Durul ve yönetimi hakkında ağır eleştirilerde bulundu. Ancak Sağlam’ın basın toplantısına sadece sınırlı sayıda yerel medya kuruluşunu davet etmesi, büyük bir skandala yol açtı. Ertuğrul Sağlam, yerel basın temsilcilerinin büyük bir kısmını basın toplantısına çağırmayarak, Kocaeli’deki basınla adeta bir ayrımcılık yaptı. Kocaeli'den sadece iki televizyon kanalı, bir gazete ve bir internet sitesi toplantıya davet edilirken, diğer yerel medya kuruluşları bu davranışı büyük bir eleştirinin odağına yerleştirdi. Kocaelispor’a verdiği destekle bilinen yerel basın, Sağlam’a her türlü desteği sunmuş ve açıklamalarına gazete sayfalarında ve internet sitelerinde yer vermişti. Basın toplantısında, Ertuğrul Sağlam’a “Neden bütün yerel basını çağırmadınız?” sorusu yöneltildiğinde, Sağlam bu soruya net bir cevap veremeyerek, şaşkın bir şekilde soruyu geçiştirmeye çalıştı. Bu tutumu, yerel medya temsilcileri arasında büyük bir rahatsızlık yarattı. Kocaeli Gazetesi olarak bizler, Sağlam’ın yaptığı bu tutumu şiddetle kınıyor ve hakkımızı helal etmiyoruz. Ertuğrul Sağlam’ın açıklamaları, sadece kulüp başkanına yönelik değil, aynı zamanda Kocaelispor’un destekçilerinden olan yerel basına karşı da bir hakaret olarak değerlendiriliyor. Bu skandal, Kocaelispor camiası ve yerel medya arasındaki ilişkilerdeki güveni zedelemiş görünüyor.
Kocaelispor eski Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, İstanbul'da düzenlediği basın toplantısında kulüp başkanı Recep Durul'a sert eleştirilerde bulunurken, yerel basını toplantıya çağırmaması büyük tepki topladı.

Kocaelispor’un eski Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, bugün İstanbul’da düzenlediği basın toplantısında Kocaelispor kulübü hakkında sert açıklamalarda bulunarak adeta günah çıkardı. Sezon başında, bazı gerekçelerle Kocaelispor teknik direktörlüğünden istifa eden Sağlam, kulüp başkanı Recep Durul ve yönetimi hakkında ağır eleştirilerde bulundu. Ancak Sağlam’ın basın toplantısına sadece sınırlı sayıda yerel medya kuruluşunu davet etmesi, büyük bir skandala yol açtı.

Ertuğrul Sağlam, yerel basın temsilcilerinin büyük bir kısmını basın toplantısına çağırmayarak, Kocaeli’deki basınla adeta bir ayrımcılık yaptı. Kocaeli'den sadece iki televizyon kanalı, bir gazete ve bir internet sitesi toplantıya davet edilirken, diğer yerel medya kuruluşları bu davranışı büyük bir eleştirinin odağına yerleştirdi. Kocaelispor’a verdiği destekle bilinen yerel basın, Sağlam’a her türlü desteği sunmuş ve açıklamalarına gazete sayfalarında ve internet sitelerinde yer vermişti.

Basın toplantısında, Ertuğrul Sağlam’a “Neden bütün yerel basını çağırmadınız?” sorusu yöneltildiğinde, Sağlam bu soruya net bir cevap veremeyerek, şaşkın bir şekilde soruyu geçiştirmeye çalıştı. Bu tutumu, yerel medya temsilcileri arasında büyük bir rahatsızlık yarattı. Kocaeli Gazetesi olarak bizler, Sağlam’ın yaptığı bu tutumu şiddetle kınıyor ve hakkımızı helal etmiyoruz.

Ertuğrul Sağlam’ın açıklamaları, sadece kulüp başkanına yönelik değil, aynı zamanda Kocaelispor’un destekçilerinden olan yerel basına karşı da bir hakaret olarak değerlendiriliyor. Bu skandal, Kocaelispor camiası ve yerel medya arasındaki ilişkilerdeki güveni zedelemiş görünüyor.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.