Eşi de firmasından ayrıldı

Gebze 31.07.2021 - 16:12, Güncelleme: 31.07.2021 - 16:16
 

Eşi de firmasından ayrıldı

Eşi de firmasından ayrıldı

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Ömer Faruk Başaran’ın il başkanlığı görevini bırakmasının ardından eşi evrim Kırmızıtaş Başaran da 12 yıllık ReMax serüveninin sonlandırdı. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Başaran; “Evet tam 12 yıl önce Kıbrıs’ta başlayan Re/Max serüvenim Golden ofisi brokerı canım Benan Kürşat’ ın beni sisteme almasıyla başladı. Tam 4 kez kendisini reddetmeme rağmen benden asla vazgeçmedi. Bilmediğim bir ülkede eğitime gitmeden 2 ayda 9 satış yapmış olmam ise tam bir mucizeydi. O kadar inanmıştım ki bu işe. İşimi bu kadar sahiplenmemin ve her işi jet hızıyla sonuçlandırmamın en büyük kahramanıydı sevgili Benan, Kıbrıs’taki tüm tapu bilgileri ve kurallar farklı olmasına rağmen benimle bizzat ilgilendi ve en önemlisi bana benden daha çok inandı ve aslında hayatımın şansı olarak karşıma çıkmıştı. İstanbul’a geldiğimde ise hayatıma sevgili Nurdan Piramit & Namık Kemal Tartanoğlu girdi. O kadar çok işi öğrenmeye istekliydim ki yanlarından 1 saniye bile ayrılmıyordum ve tüm eğitimleri müthiş bir hızla almıştım. “ dedi. Süreçte yaptığı satışlarla ilgili de bilgi veren Başaran; “2014 yılında tüm danışmanlar arasında Türkiye ciro 1.si ve 2016 yılı tüm danışmanlar arasında Türkiye ciro 1.si ve Dünya ciro 1.si olarak sistemden ayrılıyorum. İçim buruk ama markayı yurtiçi ve yurtdışında temsil ettiğim sayısız başarılarla bırakıyorum. Hayatıma dokunan ve böyle teşekkür edeceğim o kadar çok kişi var ki.. Re/Max’ı Türkiye pazarında aktif hale getiren sevgili Benjamin Goldştayn ve ülke direktörü Murat Goldstayn’ a, tüm meslektaşlarıma, müşterilerime, ofisteki gizli kahramanım Vildan Yazar’a ve tüm çalışma arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. Şimdi yine gayrimenkul sektöründe kendi markamla yurt içi ve yurt dışı franchise vererek ismimi altın harflerle yazdıracağım. Çok daha büyük hedeflerle ve çok daha güzel gelişmelerle karşınızda olmayı planlıyorum. Bu karar benim için hayatımın dönüm noktası. Ve en kısa zamanda bu heyecanımı sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyorum.” Dedi.
Eşi de firmasından ayrıldı

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Ömer Faruk Başaran’ın il başkanlığı görevini bırakmasının ardından eşi evrim Kırmızıtaş Başaran da 12 yıllık ReMax serüveninin sonlandırdı. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Başaran; “Evet tam 12 yıl önce Kıbrıs’ta başlayan Re/Max serüvenim Golden ofisi brokerı canım Benan Kürşat’ ın beni sisteme almasıyla başladı. Tam 4 kez kendisini reddetmeme rağmen benden asla vazgeçmedi. Bilmediğim bir ülkede eğitime gitmeden 2 ayda 9 satış yapmış olmam ise tam bir mucizeydi. O kadar inanmıştım ki bu işe. İşimi bu kadar sahiplenmemin ve her işi jet hızıyla sonuçlandırmamın en büyük kahramanıydı sevgili Benan, Kıbrıs’taki tüm tapu bilgileri ve kurallar farklı olmasına rağmen benimle bizzat ilgilendi ve en önemlisi bana benden daha çok inandı ve aslında hayatımın şansı olarak karşıma çıkmıştı. İstanbul’a geldiğimde ise hayatıma sevgili Nurdan Piramit & Namık Kemal Tartanoğlu girdi. O kadar çok işi öğrenmeye istekliydim ki yanlarından 1 saniye bile ayrılmıyordum ve tüm eğitimleri müthiş bir hızla almıştım. “ dedi. Süreçte yaptığı satışlarla ilgili de bilgi veren Başaran; “2014 yılında tüm danışmanlar arasında Türkiye ciro 1.si ve 2016 yılı tüm danışmanlar arasında Türkiye ciro 1.si ve Dünya ciro 1.si olarak sistemden ayrılıyorum. İçim buruk ama markayı yurtiçi ve yurtdışında temsil ettiğim sayısız başarılarla bırakıyorum. Hayatıma dokunan ve böyle teşekkür edeceğim o kadar çok kişi var ki..
Re/Max’ı Türkiye pazarında aktif hale getiren sevgili Benjamin Goldştayn ve ülke direktörü Murat Goldstayn’ a, tüm meslektaşlarıma, müşterilerime, ofisteki gizli kahramanım Vildan Yazar’a ve tüm çalışma arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. Şimdi yine gayrimenkul sektöründe kendi markamla yurt içi ve yurt dışı franchise vererek ismimi altın harflerle yazdıracağım. Çok daha büyük hedeflerle ve çok daha güzel gelişmelerle karşınızda olmayı planlıyorum. Bu karar benim için hayatımın dönüm noktası. Ve en kısa zamanda bu heyecanımı sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyorum.” Dedi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.