19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Eski belediye başkan yardımcısından Muzaffer Bıyık’a övgü

Darıca 25.11.2020 - 12:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Eski belediye başkan yardımcısından Muzaffer Bıyık’a övgü

Gebze Belediyesi eski başkan yardımcısı Sadık Albayrak, Covid-19 hastası 700 kişiye sıcak yemek ulaştıran Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a övgü dolu sözler söyledi. Darıca Belediyesi bir yandan koronavirüs pandemisinin olumsuz etkilerini en aza indirmek için çalışırken diğer yandan da koronavirüs salgınının ikinci dalgası nedeniyle karantinadaki vatandaşlara yemek dağıtmaya başlamıştı. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve ekibi talepler doğrultusunda uygulamanın ilk günü 700 kişiye 4 çeşit sıcak yemek ulaştırdı. SAMİMİYET GÖNÜLLERE DOKUNUR Uygulamadan haberdar olan Gebze Belediyesi eski başkan yardımcısı Sadık Albayrak, Covid-19 hastalarına 4 çeşit sıcak yemek ulaştıran Başkan Bıyık’a teşekkür ederek övgü dolu sözler sarf etti. Albayrak, “Covid-19 nedeniyle evinde karantinada olan ihtiyaç sahibi vatandaşlara her gün sıcak yemek gönderen Darıca Belediye Başkanı Sayın Muzaffer Bıyık’a yürekten bir alkış. Samimiyet gönüllere dokunur” dedi. YEMEKLER KAPIYA BIRAKILIYOR Darıca Belediyesi’nin başlattığı uygulamada hastalar, Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü işbirliğinde tespit ediliyor. Tespit edilen hastalar arasında talepte bulunanlara Darıca Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’ne ait personeller yemek dağıtıyor. Belediye ekipleri, koruyucu kıyafetleriyle sosyal mesafe ve hijyen koşullarına dikkat ederek yemekleri kapıya bırakıyor.

Gebze Belediyesi eski başkan yardımcısı Sadık Albayrak, Covid-19 hastası 700 kişiye sıcak yemek ulaştıran Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a övgü dolu sözler söyledi.

Darıca Belediyesi bir yandan koronavirüs pandemisinin olumsuz etkilerini en aza indirmek için çalışırken diğer yandan da koronavirüs salgınının ikinci dalgası nedeniyle karantinadaki vatandaşlara yemek dağıtmaya başlamıştı. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve ekibi talepler doğrultusunda uygulamanın ilk günü 700 kişiye 4 çeşit sıcak yemek ulaştırdı.

SAMİMİYET GÖNÜLLERE DOKUNUR

Uygulamadan haberdar olan Gebze Belediyesi eski başkan yardımcısı Sadık Albayrak, Covid-19 hastalarına 4 çeşit sıcak yemek ulaştıran Başkan Bıyık’a teşekkür ederek övgü dolu sözler sarf etti. Albayrak, “Covid-19 nedeniyle evinde karantinada olan ihtiyaç sahibi vatandaşlara her gün sıcak yemek gönderen Darıca Belediye Başkanı Sayın Muzaffer Bıyık’a yürekten bir alkış. Samimiyet gönüllere dokunur” dedi.

YEMEKLER KAPIYA BIRAKILIYOR

Darıca Belediyesi’nin başlattığı uygulamada hastalar, Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü işbirliğinde tespit ediliyor. Tespit edilen hastalar arasında talepte bulunanlara Darıca Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’ne ait personeller yemek dağıtıyor. Belediye ekipleri, koruyucu kıyafetleriyle sosyal mesafe ve hijyen koşullarına dikkat ederek yemekleri kapıya bırakıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.