19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Eskiçarşı’dan Büyükgöz’e ziyaret

Gebze 28.05.2021 - 10:16, Güncelleme: 28.05.2021 - 10:48
 

Eskiçarşı’dan Büyükgöz’e ziyaret

Eskiçarşı’dan Büyükgöz’e ziyaret

Gebzespor’un meşhur taraftar grubu, 12.adamı Eskiçarşı, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ü ziyaret etti. Gebzespor’un daimi destekçisi Başkan Büyükgöz’e nezaket ziyaretinde bulunan mor beyazlı taraftarlar arasında Eskiçarşı Tribün Lideri Hamza Alparslan, Uğur Kaya, Hakan Arslan ve Bedirhan Çiçek yer aldı. Öte yandan ziyarete Gebze Belediyesi meclis üyesi ve Ak Parti Gebze Gençlik Kolları eski başkanı Ayhan Yılmaz da eşlik etti. Eskiçarşı ile geçmişten günümüze sıcak ilişkisi olan Yılmaz, Büyükgöz’e yapılan ziyarette yer alırken, Eskiçarşı’nın önümüzdeki günlerde dernekleşmesi  adına atılacak adımlarda ellerinden gelen tüm desteği vereceklerini söyledi. ESKİÇARŞI’DAN BÜYÜKGÖZ’E HEDİYE Ziyarette konuşma yapan Alparslan, Eskiçarşı’nın sadece tribünde değil, tribün dışında da önemli sosyal sorumluluk projelerine imza attığını belirterek, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Alparslan, kendilerini ağırlayan Başkan Büyükgöz’e Gebzespor’a destekleri için de dolayı teşekkür etti. Ziyaret sonunda mor beyazlı taraftarlar Başkan Büyükgöz’e, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün aynı karede yer aldığı halı işlemeli fotoğrafını hediye etti. Büyükgöz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Eskiçarşı grubuna teşekkür etti.  
Eskiçarşı’dan Büyükgöz’e ziyaret

Gebzespor’un meşhur taraftar grubu, 12.adamı Eskiçarşı, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ü ziyaret etti. Gebzespor’un daimi destekçisi Başkan Büyükgöz’e nezaket ziyaretinde bulunan mor beyazlı taraftarlar arasında Eskiçarşı Tribün Lideri Hamza Alparslan, Uğur Kaya, Hakan Arslan ve Bedirhan Çiçek yer aldı. Öte yandan ziyarete Gebze Belediyesi meclis üyesi ve Ak Parti Gebze Gençlik Kolları eski başkanı Ayhan Yılmaz da eşlik etti. Eskiçarşı ile geçmişten günümüze sıcak ilişkisi olan Yılmaz, Büyükgöz’e yapılan ziyarette yer alırken, Eskiçarşı’nın önümüzdeki günlerde dernekleşmesi  adına atılacak adımlarda ellerinden gelen tüm desteği vereceklerini söyledi.

ESKİÇARŞI’DAN BÜYÜKGÖZ’E HEDİYE

Ziyarette konuşma yapan Alparslan, Eskiçarşı’nın sadece tribünde değil, tribün dışında da önemli sosyal sorumluluk projelerine imza attığını belirterek, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Alparslan, kendilerini ağırlayan Başkan Büyükgöz’e Gebzespor’a destekleri için de dolayı teşekkür etti. Ziyaret sonunda mor beyazlı taraftarlar Başkan Büyükgöz’e, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün aynı karede yer aldığı halı işlemeli fotoğrafını hediye etti. Büyükgöz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Eskiçarşı grubuna teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.