19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Eskihisar’da yeni projeler yolda

Gebze 28.01.2021 - 16:47, Güncelleme: 28.01.2021 - 16:47
 

Eskihisar’da yeni projeler yolda

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, ilçenin tarih ve turizmde öncü mahallesi Eskihisar’da pandeminin ardından yeni mekanlar için çalışmaların başladığını açıkladı.

Barış Mahallesinin ve bölgenin tüm ihtiyaçlarının düşünülerek projelendirilecek tesisler hizmete girdiğinde Gebzeliler eşsiz Eskihisar manzarasının keyfini burada çıkaracak ve bölge cazibe merkezi haline gelecek. Gebze’yi farklı projelerle donatarak bilim ve sanayide öncü tarih ve turizm kenti Gebze’nin çehresini değiştiren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze’nin vizyon projelerinden biri olan Barış Parkı Sosyal Tesisleri’nin ardından yeni bir müjde vererek pandeminin ardından Eskihisar’da yeni mekanlar için çalışmaların başladığını açıkladı. BÖLGENİN İHTİYACINI KARŞILAYACAK Pandeminin ardından hizmete girecek yeni mekanlar hakkında bilgi veren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Gebze’mizin denize açılan kapısı Eskihisarımızda, kıymetli hemşerilerimizi aileleriyle ağırlayacağımız yeni mekanlar için çalışmalara başlıyoruz. Eskihisar’ın muhteşem manzarası eşliğinde, sevdiklerinizle hoşça vakit geçirebileceğiniz yeni tesislerimiz pandeminin ardından hizmete girmesi için yeni mekanların çalışmalarının başladığını açıkladı. Bölgenin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak olan tesislerde bölge halkının nezih bir ortamda yemek yiyebilecekleri restoran ve zaman geçirebilecekleri deniz manzarası eşliğinde kahvelerini içebilecekleri kafeteryalar da yer alacak” dedi.  
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, ilçenin tarih ve turizmde öncü mahallesi Eskihisar’da pandeminin ardından yeni mekanlar için çalışmaların başladığını açıkladı.

Barış Mahallesinin ve bölgenin tüm ihtiyaçlarının düşünülerek projelendirilecek tesisler hizmete girdiğinde Gebzeliler eşsiz Eskihisar manzarasının keyfini burada çıkaracak ve bölge cazibe merkezi haline gelecek. Gebze’yi farklı projelerle donatarak bilim ve sanayide öncü tarih ve turizm kenti Gebze’nin çehresini değiştiren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze’nin vizyon projelerinden biri olan Barış Parkı Sosyal Tesisleri’nin ardından yeni bir müjde vererek pandeminin ardından Eskihisar’da yeni mekanlar için çalışmaların başladığını açıkladı.

BÖLGENİN İHTİYACINI KARŞILAYACAK

Pandeminin ardından hizmete girecek yeni mekanlar hakkında bilgi veren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Gebze’mizin denize açılan kapısı Eskihisarımızda, kıymetli hemşerilerimizi aileleriyle ağırlayacağımız yeni mekanlar için çalışmalara başlıyoruz. Eskihisar’ın muhteşem manzarası eşliğinde, sevdiklerinizle hoşça vakit geçirebileceğiniz yeni tesislerimiz pandeminin ardından hizmete girmesi için yeni mekanların çalışmalarının başladığını açıkladı. Bölgenin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak olan tesislerde bölge halkının nezih bir ortamda yemek yiyebilecekleri restoran ve zaman geçirebilecekleri deniz manzarası eşliğinde kahvelerini içebilecekleri kafeteryalar da yer alacak” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.