“Esnaf en zor dönemini yaşıyor”

Siyaset 28.01.2021 - 10:14, Güncelleme: 28.01.2021 - 10:14
 

“Esnaf en zor dönemini yaşıyor”

Deva Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik Covid-19 sürecinde zor durumda olan esnafa destek olarak hükümete yüklendi. Çelik, “Esnafımız yakın tarihinin en zor dönemini yaşıyor. Yüksek borçları var, kirasını ödemekte zorlanıyor” dedi.

Deva Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik, koronavirüs pandemisinde yaklaşık bir yıla yakındır kapalı kalan esnafa destek verdi. Çelik yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “İktidara göre kapanan işletme yoktu. Esnafımızın durumu ortada. Hep kendi çevrelerinden baktıkları için halkımızı da saraylarda biliyorlar. Tok açın halinden anlamazmış. Bu, Sayın Erdoğan’ın Türkiye’nin gerçeklerinden uzaklaşmış olduğunun ilk ifadesi değil. ESNAF EN ZOR DÖNEMİNİ YAŞIYOR Esnafımız yakın tarihinin en zor dönemini yaşıyor. Yüksek borçları var, kirasını ödemekte zorlanıyor. Bir yandan doğalgaz, elektrik gibi yükleri devam ediyor. Kamusal yükler üzerine faiz eklenerek öteleniyor. Çünkü Türkiye pandemiye ekonomisi çok zayıf, zaten krizin içinde bir ülke olarak girdi. Böylece destekleri sağlayamadı. Sadece esnaf değil, çiftçimiz de sabit gelirlilerimiz yakın dönemin en zor zamanında yaşıyor.”
Deva Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik Covid-19 sürecinde zor durumda olan esnafa destek olarak hükümete yüklendi. Çelik, “Esnafımız yakın tarihinin en zor dönemini yaşıyor. Yüksek borçları var, kirasını ödemekte zorlanıyor” dedi.

Deva Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik, koronavirüs pandemisinde yaklaşık bir yıla yakındır kapalı kalan esnafa destek verdi. Çelik yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “İktidara göre kapanan işletme yoktu. Esnafımızın durumu ortada. Hep kendi çevrelerinden baktıkları için halkımızı da saraylarda biliyorlar. Tok açın halinden anlamazmış. Bu, Sayın Erdoğan’ın Türkiye’nin gerçeklerinden uzaklaşmış olduğunun ilk ifadesi değil.

ESNAF EN ZOR DÖNEMİNİ YAŞIYOR

Esnafımız yakın tarihinin en zor dönemini yaşıyor. Yüksek borçları var, kirasını ödemekte zorlanıyor. Bir yandan doğalgaz, elektrik gibi yükleri devam ediyor. Kamusal yükler üzerine faiz eklenerek öteleniyor. Çünkü Türkiye pandemiye ekonomisi çok zayıf, zaten krizin içinde bir ülke olarak girdi. Böylece destekleri sağlayamadı. Sadece esnaf değil, çiftçimiz de sabit gelirlilerimiz yakın dönemin en zor zamanında yaşıyor.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.