“Esnafı öldürdüler”

Siyaset 17.05.2021 - 11:54, Güncelleme: 17.05.2021 - 11:54
 

“Esnafı öldürdüler”

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek tam kapanma sürecini değerlendirdi. Başkan Soyluçiçek değerlendirmesinde, sürecin vakaları düşürdüğünü ancak esnafı öldürdüğünü söyledi.

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek tam kapanma sürecini değerlendirdi. Başkan Soyluçiçek değerlendirmesinde, “Esnaf için hiçbir şey yapılmıyor, kaderlerine mahkûm edildiler, böyle bir şey olmaz. Büyük marketler açık, olan küçük esnafa oluyor. Tam kapanma ya da normalleşme fark etmiyor, esnaf dertli, esnaf kötü durumda. Salgın yönetilemiyor, bu çok açık. Salgın berbat yönetiliyor. Olan esnafa garibana oluyor.” “YANLIŞLAR DİZ BOYU” “Kriz ve pandemi arasında sıkışan esnaf çok zor günler yaşarken hala kapalı durumdalar. AVM’ler açık, saçma uygulamalar var. Tarak alamıyorsun mesela, ne alaka? Bence yanlışlar diz boyu durumda, bu ülke bunları hak etmiyor, insanlarımız bunları hak etmiyor. Esnafı bitiren bir anlayış var. Açıp kapatarak esnafı yok ettiler. Kendilerine gelince para var, esnafa yok. Ben de tekrar ederek soruyorum 128 milyar dolara nerede” ifadelerini kullandı.
CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek tam kapanma sürecini değerlendirdi. Başkan Soyluçiçek değerlendirmesinde, sürecin vakaları düşürdüğünü ancak esnafı öldürdüğünü söyledi.

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek tam kapanma sürecini değerlendirdi. Başkan Soyluçiçek değerlendirmesinde, “Esnaf için hiçbir şey yapılmıyor, kaderlerine mahkûm edildiler, böyle bir şey olmaz. Büyük marketler açık, olan küçük esnafa oluyor. Tam kapanma ya da normalleşme fark etmiyor, esnaf dertli, esnaf kötü durumda. Salgın yönetilemiyor, bu çok açık. Salgın berbat yönetiliyor. Olan esnafa garibana oluyor.”

“YANLIŞLAR DİZ BOYU”

“Kriz ve pandemi arasında sıkışan esnaf çok zor günler yaşarken hala kapalı durumdalar. AVM’ler açık, saçma uygulamalar var. Tarak alamıyorsun mesela, ne alaka? Bence yanlışlar diz boyu durumda, bu ülke bunları hak etmiyor, insanlarımız bunları hak etmiyor. Esnafı bitiren bir anlayış var. Açıp kapatarak esnafı yok ettiler. Kendilerine gelince para var, esnafa yok. Ben de tekrar ederek soruyorum 128 milyar dolara nerede” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.