“Esnafın ‘Deva’sı hazır”

Siyaset 11.06.2021 - 16:39, Güncelleme: 11.06.2021 - 16:39
 

“Esnafın ‘Deva’sı hazır”

“Esnafın ‘Deva’sı hazır”

Deva Partisi Gebze yöneticileri, pandemi döneminde ekonomik olarak zor zamanlar geçiren esnafı ziyaret etti. Esnafa, DEVA Partisi’nin 12 maddelik esnafa destek paketi önerisini anlatan deva partililer “Esnafın ‘Deva’sı hazır” açıklamasında bulundu. Deva Partisi Gebze İlçe Yöneticileri ve Gençlik Birimi, Gebze’de esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Esnaf ziyaretine; Deva Partisi Gebze İlçe Yöneticileri, gençlik birimi ve gönüllüler katıldı. Deva Partili yöneticiler esnaf ziyaretinde, DEVA Partisi’nin 12 maddelik esnafa destek paketi önerisini anlattı. ESNAF EKONOMİK SIKINTILARLA BOĞUŞUYOR Ziyaretlere dair bilgilendirmede bulunan Deva Partisi Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş, “Deva Partisi Gebze İlçe Yöneticileri ve Gençlik Birimimiz Gebze’de esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Esnafımızın gençlerimize ve yöneticilerimize ilgisi yoğun oldu. Ekonomik sıkıntılarla boğuştuklarını dile getiren esnafımıza yöneticilerimiz, DEVA Partisi’nin 12 maddelik esnafa destek paketi önerisinden bahsetti” dedi. DEVA Partisi’nin 12 maddelik esnafa destek paketi önerisinde şunlar yer alıyor: En az 9 ila 12 ay arasında aylık asgari ücret kadar destek sağlanması; kısa çalışma ödeneğinden yararlanma sürelerinin 9, 12 ve 15 aya çıkarılması; SGK prim ödemeleri, vergi borçları, elektrik, su, doğalgaz ödemelerinin faizsiz ertelenmesi; kira desteğinin 9-12 ay boyunca büyükşehirlerde 2.500 TL’ye ve diğer illerde ise 1.500 TL’ye çıkarılması; stopajın alınmaması; kredi borçları ile diğer kamu borçlarının faizsiz olarak en az 18 ay ertelenmesi; en az 3 yıl vadeli rehabilitasyon kredileri; ciro destek şartının yüzde 25’e indirilmesi ve ciro kaybının en az yüzde 20’si seviyesinde sağlanması; ücretsiz izin yardımının asgari ücrete yükseltilmesi; vergi ve prim yapılandırmalarının en az 6 ay süreyle ertelenmesi.
“Esnafın ‘Deva’sı hazır”

Deva Partisi Gebze yöneticileri, pandemi döneminde ekonomik olarak zor zamanlar geçiren esnafı ziyaret etti. Esnafa, DEVA Partisi’nin 12 maddelik esnafa destek paketi önerisini anlatan deva partililer “Esnafın ‘Deva’sı hazır” açıklamasında bulundu.

Deva Partisi Gebze İlçe Yöneticileri ve Gençlik Birimi, Gebze’de esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Esnaf ziyaretine; Deva Partisi Gebze İlçe Yöneticileri, gençlik birimi ve gönüllüler katıldı. Deva Partili yöneticiler esnaf ziyaretinde, DEVA Partisi’nin 12 maddelik esnafa destek paketi önerisini anlattı.

ESNAF EKONOMİK SIKINTILARLA BOĞUŞUYOR

Ziyaretlere dair bilgilendirmede bulunan Deva Partisi Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş, “Deva Partisi Gebze İlçe Yöneticileri ve Gençlik Birimimiz Gebze’de esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Esnafımızın gençlerimize ve yöneticilerimize ilgisi yoğun oldu. Ekonomik sıkıntılarla boğuştuklarını dile getiren esnafımıza yöneticilerimiz, DEVA Partisi’nin 12 maddelik esnafa destek paketi önerisinden bahsetti” dedi.

DEVA Partisi’nin 12 maddelik esnafa destek paketi önerisinde şunlar yer alıyor:

En az 9 ila 12 ay arasında aylık asgari ücret kadar destek sağlanması; kısa çalışma ödeneğinden yararlanma sürelerinin 9, 12 ve 15 aya çıkarılması; SGK prim ödemeleri, vergi borçları, elektrik, su, doğalgaz ödemelerinin faizsiz ertelenmesi; kira desteğinin 9-12 ay boyunca büyükşehirlerde 2.500 TL’ye ve diğer illerde ise 1.500 TL’ye çıkarılması; stopajın alınmaması; kredi borçları ile diğer kamu borçlarının faizsiz olarak en az 18 ay ertelenmesi; en az 3 yıl vadeli rehabilitasyon kredileri; ciro destek şartının yüzde 25’e indirilmesi ve ciro kaybının en az yüzde 20’si seviyesinde sağlanması; ücretsiz izin yardımının asgari ücrete yükseltilmesi; vergi ve prim yapılandırmalarının en az 6 ay süreyle ertelenmesi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.