19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Esnafın Sorunlarını Çözeceğiz!”

Kocaeli 27.01.2022 - 14:21, Güncelleme: 27.01.2022 - 14:21
 

“Esnafın Sorunlarını Çözeceğiz!”

“Esnafın Sorunlarını Çözeceğiz!”

Gebze Esnaf Odası Başkanlığına aday olan Bayram Kurt, yaşanan sorunları çözmek için göreve geldiklerini söyledi. Kurt, kendisinin de yaklaşık 40 yıldır Gebze’de esnaf olduğuna hatırlatarak, “Esnafın yaşadığı sorunları çözmek için bu göreve talip olduk” dedi. Gebze esnaf Odası başkanlığına aday olan Bayram Kurt, kongrede kendisi ile birlikte görev alacak isimlerle birlikte gazetemizi ziyaret etti. Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım ile bir süre görüş alış verişinde bulunan Bayram Kurt, kendisinin de Hacı Halil Mahallesinde yaklaşık 40 yıldır esnaflık yaptığını hatırlattı ve sorunların çözümü için aday olduğuna dikkat çekti. Gebze esnaf odasının 3 binin üzerinde üyesi olduğunu da hatırlatan Kurt; “Yaklaşık 40 yıldır ben de Gebze’de ticaret yapıyorum ve esnafımızın çektiği sıkıntıları çok iyi biliyorum. Gebze’de esnaflık yapan bir vatandaşın bugünün şartlarında bir imza için İzmit’e gitmemesi gerekiyor. Bu ve bunun gibi sorunlarda esnafın tüm işlerini kolaylaştıracak ve Kocaeli Esnaf Odaları Birliği ile Gebze bölgesinde yaşanan sorunlara çözüm bulacağız. Bunun yanı sıra aidatını düzenli olarak ödeyen esnaflarımızdan başka bir bedel alınmayacak. Ayrıca kongrede bunu da gündeme getireceğiz ve aidatını peşin ödeyenlere yüzde on indirim yapmayı planlıyoruz. Esnafımızın ayrıca cenaze ve düğün gibi özel günlerinde yanında olacağız“ dedi. Bayram Kurt ile yeni yönetimde görev alacak olan Ali Güler ise, geçmişte odanın genel sekreterliğini yaptığını ifade ederek; “Geçmişte sicil işlemi için İzmit’e gidilmesinin önüne geçmiştik, benden sonra ne değişti bilemiyorum. Biz göreve geldiğimiz taktirde esnafımız için şikayet hattı kuracağız ve tüm sorunların çözümü için çaba göstereceğiz. İşyeri açmak isteyen tüm esnafımızın ayrıca belediye ve itfaiye gibi birimlerdeki tüm işlemlerini biz takip edeceğiz. Oturan değil sahada bir yönetim olacağız. Bunun yanı sıra devletin verdiği hibe ve kredilerden de esnaflarımızın mutlaka daha çok faydalanmasını sağlayacağız” dedi. Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırımda ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, geçmişte kendisinin de MÜSİAD Başkanlığı yaptığını hatırlattı. Gebze’deki tüm STK’ların güçlü olması gerektiğini söyleyen Yıldırım, Bayram Kurt’a bir adet kalem hediye ederek başarılar diledi.
“Esnafın Sorunlarını Çözeceğiz!”

Gebze Esnaf Odası Başkanlığına aday olan Bayram Kurt, yaşanan sorunları çözmek için göreve geldiklerini söyledi. Kurt, kendisinin de yaklaşık 40 yıldır Gebze’de esnaf olduğuna hatırlatarak, “Esnafın yaşadığı sorunları çözmek için bu göreve talip olduk” dedi.

Gebze esnaf Odası başkanlığına aday olan Bayram Kurt, kongrede kendisi ile birlikte görev alacak isimlerle birlikte gazetemizi ziyaret etti. Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım ile bir süre görüş alış verişinde bulunan Bayram Kurt, kendisinin de Hacı Halil Mahallesinde yaklaşık 40 yıldır esnaflık yaptığını hatırlattı ve sorunların çözümü için aday olduğuna dikkat çekti. Gebze esnaf odasının 3 binin üzerinde üyesi olduğunu da hatırlatan Kurt; “Yaklaşık 40 yıldır ben de Gebze’de ticaret yapıyorum ve esnafımızın çektiği sıkıntıları çok iyi biliyorum. Gebze’de esnaflık yapan bir vatandaşın bugünün şartlarında bir imza için İzmit’e gitmemesi gerekiyor. Bu ve bunun gibi sorunlarda esnafın tüm işlerini kolaylaştıracak ve Kocaeli Esnaf Odaları Birliği ile Gebze bölgesinde yaşanan sorunlara çözüm bulacağız. Bunun yanı sıra aidatını düzenli olarak ödeyen esnaflarımızdan başka bir bedel alınmayacak. Ayrıca kongrede bunu da gündeme getireceğiz ve aidatını peşin ödeyenlere yüzde on indirim yapmayı planlıyoruz. Esnafımızın ayrıca cenaze ve düğün gibi özel günlerinde yanında olacağız“ dedi.

Bayram Kurt ile yeni yönetimde görev alacak olan Ali Güler ise, geçmişte odanın genel sekreterliğini yaptığını ifade ederek; “Geçmişte sicil işlemi için İzmit’e gidilmesinin önüne geçmiştik, benden sonra ne değişti bilemiyorum. Biz göreve geldiğimiz taktirde esnafımız için şikayet hattı kuracağız ve tüm sorunların çözümü için çaba göstereceğiz. İşyeri açmak isteyen tüm esnafımızın ayrıca belediye ve itfaiye gibi birimlerdeki tüm işlemlerini biz takip edeceğiz. Oturan değil sahada bir yönetim olacağız. Bunun yanı sıra devletin verdiği hibe ve kredilerden de esnaflarımızın mutlaka daha çok faydalanmasını sağlayacağız” dedi.

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırımda ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, geçmişte kendisinin de MÜSİAD Başkanlığı yaptığını hatırlattı. Gebze’deki tüm STK’ların güçlü olması gerektiğini söyleyen Yıldırım, Bayram Kurt’a bir adet kalem hediye ederek başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.