Eyüp Ayar'ın kardeşi vefat etti

Gebze 11.04.2023 - 23:51, Güncelleme: 11.04.2023 - 23:51
 

Eyüp Ayar'ın kardeşi vefat etti

AK Parti Kocaeli eski Milletvekili Eyüp Ayar'in kardeşi Yunus Ayar vefat etti.

Bir süredir Fatih Devlet Hastanesi'nde kanser tedavisi gören Ayar'in vefatı ailesi ve sevenleri arasında büyük üzüntüye yol açtı.  Kardeşinin vefatı ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Eyüp Ayar; "Kardeşim Yunus Ayar vefat etmiştir. Cenaze namazı yarın öğlen namazından sonra Gebze İlyasbey camiinde kılınacaktır. İkindi namazında Sakarya Karasu Ardıçbeli Köy mezarlığında defnedilecektir.    Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.
AK Parti Kocaeli eski Milletvekili Eyüp Ayar'in kardeşi Yunus Ayar vefat etti.

Bir süredir Fatih Devlet Hastanesi'nde kanser tedavisi gören Ayar'in vefatı ailesi ve sevenleri arasında büyük üzüntüye yol açtı.  Kardeşinin vefatı ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Eyüp Ayar; "Kardeşim Yunus Ayar vefat etmiştir. Cenaze namazı yarın öğlen namazından sonra Gebze İlyasbey camiinde kılınacaktır. İkindi namazında Sakarya Karasu Ardıçbeli Köy mezarlığında defnedilecektir.

   Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.