Farabi EAH'tan acil servis hekimlerine eğitim!

Sağlık 11.10.2021 - 16:11, Güncelleme: 11.10.2021 - 16:19
 

Farabi EAH'tan acil servis hekimlerine eğitim!

Farabi EAH'tan acil servis hekimlerine eğitim!

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde acil servis hekimlerine bilgilendirme eğitimleri devam ediyor Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Serviste görev yapan hekimlere; İç Hastalıkları (Dahiliye) Uzmanları; Dr.Fatih Kaya, Dr. Selma Kabacan Demir, Dr. Fatma Özen Top tarafından “Sık karşılaşılan endokrin ve gastrointestinal acillerde tanı ve tedavi” konulu bir bilgilendirme eğitimi düzenlendi. Uzman hekimler; diyabetik aciller, anemilere yaklaşım, gastrointestinal sistem kanamaları, böbrek fonksiyon bozukluğu testlerinin değerlendirilmesi, Miksödem, Hipoglisemi, Diyabetik ketoasidoz (DKA) ile başvuran hastalara ilk olarak nasıl davranılması gerektiği, sevk basamakları, tetkik ve tedavi yolları hakkında bilgiler verdi. Verilen eğitimler sayesinde hekimlerin daha bilinçli ve daha donamlı olmaları hedeflenmektedir. EĞİTİMLER DÜZENLİ OLARAK DEVAM EDECEK Acil Tıp Uzmanı Dr.Ahmet Ali Top başkanlığında düzenlenen bu eğitimlerin düzenli olarak yapılacağı ve tüm birim hekimleri tarafından da verileceği hastane yönetimi tarafından bildirdi. Eğitimlere katılan acil hekimleri böylesine eğitimlerin kendileri için oldukça yararlı olduğunu dile getirerek eğitime katkı sağlayan hastane yönetimine ve ilgili uzman hekimlere teşekkür ettiler.
Farabi EAH'tan acil servis hekimlerine eğitim!

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde acil servis hekimlerine bilgilendirme eğitimleri devam ediyor

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Serviste görev yapan hekimlere; İç Hastalıkları (Dahiliye) Uzmanları; Dr.Fatih Kaya, Dr. Selma Kabacan Demir, Dr. Fatma Özen Top tarafından “Sık karşılaşılan endokrin ve gastrointestinal acillerde tanı ve tedavi” konulu bir bilgilendirme eğitimi düzenlendi. Uzman hekimler; diyabetik aciller, anemilere yaklaşım, gastrointestinal sistem kanamaları, böbrek fonksiyon bozukluğu testlerinin değerlendirilmesi, Miksödem, Hipoglisemi, Diyabetik ketoasidoz (DKA) ile başvuran hastalara ilk olarak nasıl davranılması gerektiği, sevk basamakları, tetkik ve tedavi yolları hakkında bilgiler verdi. Verilen eğitimler sayesinde hekimlerin daha bilinçli ve daha donamlı olmaları hedeflenmektedir.

EĞİTİMLER DÜZENLİ OLARAK DEVAM EDECEK

Acil Tıp Uzmanı Dr.Ahmet Ali Top başkanlığında düzenlenen bu eğitimlerin düzenli olarak yapılacağı ve tüm birim hekimleri tarafından da verileceği hastane yönetimi tarafından bildirdi. Eğitimlere katılan acil hekimleri böylesine eğitimlerin kendileri için oldukça yararlı olduğunu dile getirerek eğitime katkı sağlayan hastane yönetimine ve ilgili uzman hekimlere teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.