Farabi’de çocuklar unutulmuyor!

Darıca 02.03.2021 - 10:12, Güncelleme: 02.03.2021 - 10:14
 

Farabi’de çocuklar unutulmuyor!

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören çocuklara hastalık psikolojisinden kurtulmaları için oyuncak dağıtıldı.

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören ve pandemi süresince okuldan, parktan ve oyun alanlardan uzak kalan ve bu süreçten en çok etkilenen çocuklara hem mutlu olmaları hem de az da olsa hastalık psikolojisinden kurtulmaları için oyuncak dağıtıldı. Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin Tıbbı Sosyal hizmet birimi tarafından koordine edilerek UNICEF'in (Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu) ve Kızılay’ın işbirliği ile servislerde yatarak tedavi gören çocuklara hediyeler verildi. “ONLARIN GÜLDÜĞÜNÜ GÖRMEK BİZLERİ DE SEVİNDİRDİ” Hastane Yönetimi tarafından yapılan açıklamada;  “Geleceğimizin teminatı olan bu pırıl pırıl küçük çocuklarımızın mutlu olduğunu yüzlerinin gülümsediğini görmek bizleri de ziyadesiyle mutlu etmektedir. Böylesine güzel bir ortama vesile olan herkese ayrı ayrı teşekkür ederiz”  ifadelerine yer verildi.
Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören çocuklara hastalık psikolojisinden kurtulmaları için oyuncak dağıtıldı.

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören ve pandemi süresince okuldan, parktan ve oyun alanlardan uzak kalan ve bu süreçten en çok etkilenen çocuklara hem mutlu olmaları hem de az da olsa hastalık psikolojisinden kurtulmaları için oyuncak dağıtıldı. Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin Tıbbı Sosyal hizmet birimi tarafından koordine edilerek UNICEF'in (Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu) ve Kızılay’ın işbirliği ile servislerde yatarak tedavi gören çocuklara hediyeler verildi.

“ONLARIN GÜLDÜĞÜNÜ GÖRMEK BİZLERİ DE SEVİNDİRDİ”

Hastane Yönetimi tarafından yapılan açıklamada;  “Geleceğimizin teminatı olan bu pırıl pırıl küçük çocuklarımızın mutlu olduğunu yüzlerinin gülümsediğini görmek bizleri de ziyadesiyle mutlu etmektedir. Böylesine güzel bir ortama vesile olan herkese ayrı ayrı teşekkür ederiz”  ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.