19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Farabi’de emekli olanlara plaket

Darıca 08.04.2021 - 13:10, Güncelleme: 08.04.2021 - 13:10
 

Farabi’de emekli olanlara plaket

Farabi’de emekli olanlara plaket

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından kurumda görev yapan ve emeklilik hakkı kazanan personelleri unutulmayarak kendilerine bir veda organizasyonu düzenlendi. Pandemi koşulları göz önüne alınarak sınırlı sayıda personel katılımı sağlanarak düzenlenen program da personellere teşekkür amaçlı plaket takdim edildi.  İkincisi düzenlenen plaket takdim programına hastane yönetimi de katılım sağladı. Hastanenin sağlık, veri hazırlama, temizlik birimlerinde görev yaparak emekli olan personellere yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür edilerek, bundan sonraki emeklilik yaşamında başarılar ve mutluluklar dilendi. HOŞ DUYGULAR BIRAKTINIZ Plaket töreninde konuşma yapan Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş, “Sizler sağlık alanında hizmet vererek ve büyük bir özveri göstererek çoğu zorluluğun üstesinden geldiniz. Ellinizden gelen tüm çabayı sarf ederek gönlümüzde çok hoş duygular bıraktınız. Uzun yıllar görev yaptığınız hastanemize her birinizin ayrı katkıları oldu.  Her çalışanın hayalini kurduğu emekliliği hak etmenizin verdiği heyecanınızı bizler de ortak oluyoruz. Hizmetleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür eder yeni sosyal ve emeklilik hayatınızda da sağlık ve mutluluklar diliyorum” dedi.
Farabi’de emekli olanlara plaket

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından kurumda görev yapan ve emeklilik hakkı kazanan personelleri unutulmayarak kendilerine bir veda organizasyonu düzenlendi.

Pandemi koşulları göz önüne alınarak sınırlı sayıda personel katılımı sağlanarak düzenlenen program da personellere teşekkür amaçlı plaket takdim edildi.  İkincisi düzenlenen plaket takdim programına hastane yönetimi de katılım sağladı. Hastanenin sağlık, veri hazırlama, temizlik birimlerinde görev yaparak emekli olan personellere yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür edilerek, bundan sonraki emeklilik yaşamında başarılar ve mutluluklar dilendi.

HOŞ DUYGULAR BIRAKTINIZ

Plaket töreninde konuşma yapan Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş, “Sizler sağlık alanında hizmet vererek ve büyük bir özveri göstererek çoğu zorluluğun üstesinden geldiniz. Ellinizden gelen tüm çabayı sarf ederek gönlümüzde çok hoş duygular bıraktınız. Uzun yıllar görev yaptığınız hastanemize her birinizin ayrı katkıları oldu.  Her çalışanın hayalini kurduğu emekliliği hak etmenizin verdiği heyecanınızı bizler de ortak oluyoruz. Hizmetleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür eder yeni sosyal ve emeklilik hayatınızda da sağlık ve mutluluklar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.