Fatih Devlet Hastanesi yenileniyor

Gebze 26.05.2021 - 17:36, Güncelleme: 26.05.2021 - 17:36
 

Fatih Devlet Hastanesi yenileniyor

Fatih Devlet Hastanesi yenileniyor

Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nde yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Hasta ve çalışan memnuniyetini artırmak, nitelikli sağlık hizmeti sunmak adına Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nde bir dizi yenileme ve iyileştirme çalışması yapıldı. Hastaneye müracaat eden vatandaşlarımızın, istedikleri alana daha kısa sürede ulaşarak daha hızlı sağlık hizmeti almaları için hasta yönlendirme tabelalarına yenileri eklendi. Ayrıca tehlike ve önem arz eden yer ve alanların daha güvenli ve korunaklı olabilmesi adına demir parmaklıklı çitler ile muhafaza altına alındı. Acil servis girişindeki ambulans giriş kapısı ve rampası ile morg giriş kapısı ve rampası yenilendi. Hastane çalışanlarının otopark sıkıntısını giderebilmek adına mevcut açık otopark alanında yer belirleyerek çevre düzenlemesi yapıldı. FERAH VE KONFORLU ALANLAR Personel otoparkı girişine bariyerli geçiş sistemi kurularak, personel araçlarının güvenli bir şekilde otoparka giriş ve çıkışları sağlandı. Hastaneden yapılan açıklamada, “Gebze Fatih Devlet Hastanesi yönetimi olarak, çalışanlarımızın ve vatandaşlarımızın ferah ve konforlu alanlarda hizmet almalarını sağlamak ve memnuniyeti arttırmak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Ülkemizi ve tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgınının azalarak bir an önce son bulduğu sağlıklı günler diliyoruz” ifadelerine yer verildi.  
Fatih Devlet Hastanesi yenileniyor

Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nde yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Hasta ve çalışan memnuniyetini artırmak, nitelikli sağlık hizmeti sunmak adına Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nde bir dizi yenileme ve iyileştirme çalışması yapıldı. Hastaneye müracaat eden vatandaşlarımızın, istedikleri alana daha kısa sürede ulaşarak daha hızlı sağlık hizmeti almaları için hasta yönlendirme tabelalarına yenileri eklendi. Ayrıca tehlike ve önem arz eden yer ve alanların daha güvenli ve korunaklı olabilmesi adına demir parmaklıklı çitler ile muhafaza altına alındı. Acil servis girişindeki ambulans giriş kapısı ve rampası ile morg giriş kapısı ve rampası yenilendi. Hastane çalışanlarının otopark sıkıntısını giderebilmek adına mevcut açık otopark alanında yer belirleyerek çevre düzenlemesi yapıldı.

FERAH VE KONFORLU ALANLAR

Personel otoparkı girişine bariyerli geçiş sistemi kurularak, personel araçlarının güvenli bir şekilde otoparka giriş ve çıkışları sağlandı. Hastaneden yapılan açıklamada, “Gebze Fatih Devlet Hastanesi yönetimi olarak, çalışanlarımızın ve vatandaşlarımızın ferah ve konforlu alanlarda hizmet almalarını sağlamak ve memnuniyeti arttırmak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Ülkemizi ve tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgınının azalarak bir an önce son bulduğu sağlıklı günler diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Gebzeli
(26.05.2021 23:29 - #72298)
Sayın editör Gebze'ye yapılan hastaneyi dikkatli gezin yerdeki fayans lar defolu kapılar en adisinden iç dizayn ergonomik değil koskoca arazi çok atıl bir vaziyette kullanılmış. Otopark ofsayt. Acil girişindeki rampada ambulans lar balata sıyırıyor acil tarafında müthiş bir şekilde cereyan var içeride oturun anlarsınız. Müteahhit defalarca değişti. Velhasıl gebze'ye yapılan yatırımlar hep dandik oluyor az ileride Tuzla devlet hastanesi ne gidin ne dediğimi anlarsınız. Başka bir rezalet Anibal kavşağı projesi dir
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.