Fatih Devlet’in çocuk doktoru hayatını kaybetti!

Gebze 23.08.2021 - 12:59, Güncelleme: 23.08.2021 - 12:59
 

Fatih Devlet’in çocuk doktoru hayatını kaybetti!

Fatih Devlet’in çocuk doktoru hayatını kaybetti!

Gebze Fatih Devlet Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Güliz Bayram vefat etti. Gebze Fatih Devlet Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Güliz Bayram uzun süredir tedavi gördüğü hastalığına yenik düşerek vefat etti. Bayram’ın vefatını sosyal medya hesabı üzerinden duyuran Gebze Fatih Devlet Hastanesi yetkileri, “Hastanemizde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olarak görev yapmakta olan Uzm. Dr. Güliz Bayram, uzun süredir tedavi gördüğü hastalığına yenik düşerek vefat etmiştir. Merhumeye Allah'tan rahmet, başta ailesi olmak üzere, mesai arkadaşlarına ve tüm sevenlerine baş sağlığı diliyoruz. Tüm sağlık camiamızın başı sağ olsun” dedi.
Fatih Devlet’in çocuk doktoru hayatını kaybetti!

Gebze Fatih Devlet Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Güliz Bayram vefat etti.

Gebze Fatih Devlet Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Güliz Bayram uzun süredir tedavi gördüğü hastalığına yenik düşerek vefat etti. Bayram’ın vefatını sosyal medya hesabı üzerinden duyuran Gebze Fatih Devlet Hastanesi yetkileri, “Hastanemizde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olarak görev yapmakta olan Uzm. Dr. Güliz Bayram, uzun süredir tedavi gördüğü hastalığına yenik düşerek vefat etmiştir. Merhumeye Allah'tan rahmet, başta ailesi olmak üzere, mesai arkadaşlarına ve tüm sevenlerine baş sağlığı diliyoruz. Tüm sağlık camiamızın başı sağ olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.