Fatma Öztürk Trabzonspor’da

Spor 04.11.2021 - 10:36, Güncelleme: 04.11.2021 - 10:36
 

Fatma Öztürk Trabzonspor’da

Fatma Öztürk Trabzonspor’da

Türkiye Kadınlar Futbol Ligi için yeni sezon çalışmalarını sürdüren  Kocaeli Kadın FK’de 2000 doğumlu stoper oyuncusu Fatıma Sağra Öztürk, Trabzonspor anlaşmaya vardı. HEM TECRÜBELİ HEMDE MİLLİ Kocaeli Kadın FK, alt yapısından Türk kadın futboluna kazandırdığı bir isimle daha yollarını ayırıyor. Stoper oynayan Fatıma Sağra Öztürk’ün, Trabzonspor ile her konuda anlaşma sağladığı öğrenildi. Kocaeli alt yapısında yetişen Öztürk, U17 ve U19 milli ekiplerinde de forma giyerken, kariyerinde 100’den fazla resmi karşılaşma oynadı. Çok sayıda önemli oyuncuyu Türk futboluna kazandıran Kocaeli Kadın FK’da transfer döneminde İlayda Cansu Kara da Fenerbahçe’ye transferi gerçekleşmişti.                            
Fatma Öztürk Trabzonspor’da

Türkiye Kadınlar Futbol Ligi için yeni sezon çalışmalarını sürdüren  Kocaeli Kadın FK’de 2000 doğumlu stoper oyuncusu Fatıma Sağra Öztürk, Trabzonspor anlaşmaya vardı.

HEM TECRÜBELİ HEMDE MİLLİ

Kocaeli Kadın FK, alt yapısından Türk kadın futboluna kazandırdığı bir isimle daha yollarını ayırıyor. Stoper oynayan Fatıma Sağra Öztürk’ün, Trabzonspor ile her konuda anlaşma sağladığı öğrenildi. Kocaeli alt yapısında yetişen Öztürk, U17 ve U19 milli ekiplerinde de forma giyerken, kariyerinde 100’den fazla resmi karşılaşma oynadı. Çok sayıda önemli oyuncuyu Türk futboluna kazandıran Kocaeli Kadın FK’da transfer döneminde İlayda Cansu Kara da Fenerbahçe’ye transferi gerçekleşmişti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.