19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

F.Bahçe’yi bekleyen büyük tehlike!

Spor 26.07.2021 - 10:24, Güncelleme: 26.07.2021 - 10:24
 

F.Bahçe’yi bekleyen büyük tehlike!

F.Bahçe’yi bekleyen büyük tehlike!

Fenerbahçe’yi yeni sezon öncesi transfer kadar zor bir sınav daha bekliyor. Çalışmalarına 39 gibi oldukça kalabalık bir futbolcu sayısıyla başlayan sarı-lacivertlilerin kadrosunu lige kadar 27 kişiye düşürmesi gerek. Bu sayı TFF kuralları gereği ancak bir genç oyuncu eklenerek 28’e çıkabiliyor. Vitor Pereira’nın ekibinde ilk etapta Barış Alıcı, İsmail Yüksek, Murat Sağlam, Melih Bostan ve Emir Miray Köksal kamptan gönderildi. Arkasından Sadık Çiftpınar, Oğuz Kağan Güçtekin, Mame Thiam ve Kemal Ademi kadro dışı bırakılan isimler oldu. Buna karşılık Arda Güler’in de A Takıma çıkarılması ile sarı-lacivertlilerin son futbolcu sayısı 31 olarak şekillendi. TFF KRİTERİNE TAKILDI  Ancak lige kadar 4 futbolcunun daha gönderilmesi Fenerbahçe’ye yetmiyor. Bu kez de sarı-lacivertlilerin karşısına TFF kriterleri çıkıyor. TFF'nin yayımladığı statüye göre Süper Lig takımları 28 kişilik kadroya 1 Ocak 1997 ve sonrası doğumlu altyapıdan 4, Türkiye içinden 2 olmak üzere 6 oyuncu yazmak zorunda. 6. İSİM EKSİK  Şu an için sarı-lacivertli kadroda bu tanımlamaya uygun 5 futbolcu var. Bu nedenle Fenerbahçe halihazırda kadroya 28 yerine 27 isim yazabilir. Muhammet Gümüşkaya, Berke Özer, Ferdi Kadıoğlu ve 16 yaşındaki Arda Güler ile beraber Türkiye’de yetişmiş 1997 ve sonrası doğumlu tek futbolcu olarak kaleci Altay Bayındır göze çarpıyor. Bunlara 6. isim olarak sadece Oğuz Kaan Güçtekin eklenebilirdi ama o da kadro dışı bırakıldı.
F.Bahçe’yi bekleyen büyük tehlike!

Fenerbahçe’yi yeni sezon öncesi transfer kadar zor bir sınav daha bekliyor. Çalışmalarına 39 gibi oldukça kalabalık bir futbolcu sayısıyla başlayan sarı-lacivertlilerin kadrosunu lige kadar 27 kişiye düşürmesi gerek. Bu sayı TFF kuralları gereği ancak bir genç oyuncu eklenerek 28’e çıkabiliyor. Vitor Pereira’nın ekibinde ilk etapta Barış Alıcı, İsmail Yüksek, Murat Sağlam, Melih Bostan ve Emir Miray Köksal kamptan gönderildi. Arkasından Sadık Çiftpınar, Oğuz Kağan Güçtekin, Mame Thiam ve Kemal Ademi kadro dışı bırakılan isimler oldu. Buna karşılık Arda Güler’in de A Takıma çıkarılması ile sarı-lacivertlilerin son futbolcu sayısı 31 olarak şekillendi.

TFF KRİTERİNE TAKILDI 

Ancak lige kadar 4 futbolcunun daha gönderilmesi Fenerbahçe’ye yetmiyor. Bu kez de sarı-lacivertlilerin karşısına TFF kriterleri çıkıyor. TFF'nin yayımladığı statüye göre Süper Lig takımları 28 kişilik kadroya 1 Ocak 1997 ve sonrası doğumlu altyapıdan 4, Türkiye içinden 2 olmak üzere 6 oyuncu yazmak zorunda. 6. İSİM EKSİK  Şu an için sarı-lacivertli kadroda bu tanımlamaya uygun 5 futbolcu var. Bu nedenle Fenerbahçe halihazırda kadroya 28 yerine 27 isim yazabilir. Muhammet Gümüşkaya, Berke Özer, Ferdi Kadıoğlu ve 16 yaşındaki Arda Güler ile beraber Türkiye’de yetişmiş 1997 ve sonrası doğumlu tek futbolcu olarak kaleci Altay Bayındır göze çarpıyor. Bunlara 6. isim olarak sadece Oğuz Kaan Güçtekin eklenebilirdi ama o da kadro dışı bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.