Fenerbahçe, Maçlara Çıkma Kararı Aldı

Spor 13.04.2015 - 21:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Fenerbahçe, Maçlara Çıkma Kararı Aldı

Fenerbahçe'de yönetim, "Failler bulunana kadar futbol oynamayı düşünmüyoruz" ifadesinden sonra futbolcularla görüştü, "Hazırız" mesajını aldı.

Fenerbahçe'de gözler yönetimin alacağı sahaya çıkıp çıkmama kararına çevrildi. "Failler bulunana kadar futbol oynamayı düşünmüyoruz" açıklamasında bulunan sarı lacivertli yönetimin perşembe günü oynayacakları Mersin İdman Yurdu karşılaşması öncesi maçlara çıkma kararı alması bekleniyor. FUTBOLCULAR MAÇLARA HAZIR Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın takım kaptanları ile yaptığı toplantıda faillerin yakalanarak cezalarını çekecekleri garantisini vermesinin ardından, futbolcularla görüşen Fenerbahçe Yönetiminin oyuncularından psikolojik olarak hazır oldukları cevabını aldıkları öğrenildi. Alınan devlet garantisinin ve futbol takımının "hazırız" mesajlarının ardından sarı lacivertli yönetimin yola devam kararı almasına kesin gözüyle bakılıyor. SAHAYA YEDEK AĞIRLIKLI TAKIM ÇIKACAK Perşembe günü oynanacak Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarını devam eden Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal'ın yedek ağırlıklı bir takımla sahaya çıkacağı gelen haberler arasında. Kendi sahalarındaki maça , ilk karşılaşmada Mersin'den galibiyetle dönmüş olmanın rahatlığı ile çıkacak olan İsmail Kartal'ın kupanın gruplar bölümünde olduğu gibi genç ağırlıklı bir takımı sahaya süreceği ifade ediliyor. 6 FUTBOLCUNUN TEDAVİSİNE DEVAM EDİLİYOR Sarı Lacivertli takımda sakatlıkları bulunan Bruno Alves, Egemen Korkmaz, Diego Ribas, Mehmet Topuz, Alper Potuk ve Volkan Demirel'in tedavilerine de devam ediliyor. Teknik Direktör İsmail Kartal'ın pazartesi günü ligde karşılacakları zorlu Bursaspor maçını düşünerek sakat oyuncularının durumu ile ilgili sağlık heyetinden günlük rapor aldığı belirtiliyor.
Fenerbahçe'de yönetim, "Failler bulunana kadar futbol oynamayı düşünmüyoruz" ifadesinden sonra futbolcularla görüştü, "Hazırız" mesajını aldı.

Fenerbahçe'de gözler yönetimin alacağı sahaya çıkıp çıkmama kararına çevrildi. "Failler bulunana kadar futbol oynamayı düşünmüyoruz" açıklamasında bulunan sarı lacivertli yönetimin perşembe günü oynayacakları Mersin İdman Yurdu karşılaşması öncesi maçlara çıkma kararı alması bekleniyor.

FUTBOLCULAR MAÇLARA HAZIR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın takım kaptanları ile yaptığı toplantıda faillerin yakalanarak cezalarını çekecekleri garantisini vermesinin ardından, futbolcularla görüşen Fenerbahçe Yönetiminin oyuncularından psikolojik olarak hazır oldukları cevabını aldıkları öğrenildi.

Alınan devlet garantisinin ve futbol takımının "hazırız" mesajlarının ardından sarı lacivertli yönetimin yola devam kararı almasına kesin gözüyle bakılıyor.

SAHAYA YEDEK AĞIRLIKLI TAKIM ÇIKACAK

Perşembe günü oynanacak Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarını devam eden Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal'ın yedek ağırlıklı bir takımla sahaya çıkacağı gelen haberler arasında.

Kendi sahalarındaki maça , ilk karşılaşmada Mersin'den galibiyetle dönmüş olmanın rahatlığı ile çıkacak olan İsmail Kartal'ın kupanın gruplar bölümünde olduğu gibi genç ağırlıklı bir takımı sahaya süreceği ifade ediliyor.

6 FUTBOLCUNUN TEDAVİSİNE DEVAM EDİLİYOR

Sarı Lacivertli takımda sakatlıkları bulunan Bruno Alves, Egemen Korkmaz, Diego Ribas, Mehmet Topuz, Alper Potuk ve Volkan Demirel'in tedavilerine de devam ediliyor.

Teknik Direktör İsmail Kartal'ın pazartesi günü ligde karşılacakları zorlu Bursaspor maçını düşünerek sakat oyuncularının durumu ile ilgili sağlık heyetinden günlük rapor aldığı belirtiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.