19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Fırsatçıların çemberinden yine çıkamadılar!”

Siyaset 09.08.2021 - 12:28, Güncelleme: 09.08.2021 - 12:28
 

“Fırsatçıların çemberinden yine çıkamadılar!”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, orman yangınlarıyla ilgili muhalefet partilerine yüklenerek, “Muhalefet fırsatçıların çemberinden her zaman olduğu gibi bu kez de çıkamadı” dedi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, 1 haftayı aşkın süredir Antalya başta olmak üzere güney kesimlerde çıkan orman yangınlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Açıklamasında yangında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa dileyen Yılmaz, “Yalnızca ülkemizde değil, dünyanın birçok yerinde orman yangınlarıyla mücadele sürüyor. Daha temiz, yeşil ve yaşanabilir bir dünya için hepimize görevler düşüyor. Maalesef insanlık son yüzyılda sanayi devrimiyle birlikte doğaya karşı sorumluluklarını ihmal etti. Hızlı sanayileşme beraberinde küresel ısınmayı getirdi. Bundan sonrası için daha radikal eylemler hayata geçirilmelidir. Ak Parti hükümetleri döneminde yenilenebilir enerji kaynaklarına yönelik devasa yatırımlarımızın ne kadar önemli olduğu anlaşılmıştır. Bu yatırımlarımızı daha da arttırmak durumundayız” dedi. “TÜRKİYE DÜŞMANLARININ ALGI OPERASYONLARIYLA DA MÜCADELE ETTİK” Açıklamasını sürdüren Vekil Yılmaz, Türkiye’deki yangınların birden fazla noktada, aynı anda ve dağınık şekilde ortaya çıkmasında sabotaj ihtimalinin olduğunu belirterek, “Maalesef mevsim normalleri üzerindeki sıcaklık ve ters rüzgarların etkisiyle yangınlar yayıldı ve can ve mal kaybına yol açtı. Yemyeşil ormanlarımız ve içinde yaşayan masum canlılar yok oldu. Türkiye bu zorluğun da üstesinden gelecektir. Yanan her yer yeniden yeşertilecektir. Devletimiz ilk andan itibaren milletiyle kol kola yangınla mücadelesini sürdürüyor. Binlerce insan gücü, yüzlerce araç ve gereçle kısa sürede yangınların çok büyük bölümünü kontrol altına aldı ve söndürdü. Acı tarafı bu mücadele sergilenirken özellikle sosyal medyada kendilerine sanatçı diyen, aydın diyen bir kesimin yıpratma ve yıldırma operasyonlarıyla da boğuştuk. Türkiye düşmanlarının algı operasyonlarıyla da mücadele ettik. Ne yazık ki, bu kesim milletimizin inancıyla alay etmeye kadar işi ileri götürdü. Yangınların sönmesi için dua eden, yağmur duası için toplananlarla alay ettiler. Bu yozlaşmış, özünü kaybetmişlerin çemberinden muhalefet de kendini kurtaramadı. Yeşil Vatan'ımızı korumak için İktidar-Muhalefet birlik içinde mücadele etmesi gerekirken, muhalefet, yangınları siyasi şov ve fırsat malzemesi yaptı. Yalan ve iftiralarla süreci manipüle ederek Milletimizin moralini bozdu. Milletimiz bu saygısız tutumu unutmayacaktır. Bu zor mücadelede canı pahasına çalışan Ormanın Kahramanlarını gönülden kutluyorum. Allah ülkemizi her türlü afetten muhafaza eylesin” ifadelerini kullandı.
AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, orman yangınlarıyla ilgili muhalefet partilerine yüklenerek, “Muhalefet fırsatçıların çemberinden her zaman olduğu gibi bu kez de çıkamadı” dedi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, 1 haftayı aşkın süredir Antalya başta olmak üzere güney kesimlerde çıkan orman yangınlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Açıklamasında yangında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa dileyen Yılmaz, “Yalnızca ülkemizde değil, dünyanın birçok yerinde orman yangınlarıyla mücadele sürüyor. Daha temiz, yeşil ve yaşanabilir bir dünya için hepimize görevler düşüyor. Maalesef insanlık son yüzyılda sanayi devrimiyle birlikte doğaya karşı sorumluluklarını ihmal etti. Hızlı sanayileşme beraberinde küresel ısınmayı getirdi. Bundan sonrası için daha radikal eylemler hayata geçirilmelidir. Ak Parti hükümetleri döneminde yenilenebilir enerji kaynaklarına yönelik devasa yatırımlarımızın ne kadar önemli olduğu anlaşılmıştır. Bu yatırımlarımızı daha da arttırmak durumundayız” dedi.

“TÜRKİYE DÜŞMANLARININ ALGI OPERASYONLARIYLA DA MÜCADELE ETTİK”

Açıklamasını sürdüren Vekil Yılmaz, Türkiye’deki yangınların birden fazla noktada, aynı anda ve dağınık şekilde ortaya çıkmasında sabotaj ihtimalinin olduğunu belirterek, “Maalesef mevsim normalleri üzerindeki sıcaklık ve ters rüzgarların etkisiyle yangınlar yayıldı ve can ve mal kaybına yol açtı. Yemyeşil ormanlarımız ve içinde yaşayan masum canlılar yok oldu. Türkiye bu zorluğun da üstesinden gelecektir. Yanan her yer yeniden yeşertilecektir. Devletimiz ilk andan itibaren milletiyle kol kola yangınla mücadelesini sürdürüyor. Binlerce insan gücü, yüzlerce araç ve gereçle kısa sürede yangınların çok büyük bölümünü kontrol altına aldı ve söndürdü. Acı tarafı bu mücadele sergilenirken özellikle sosyal medyada kendilerine sanatçı diyen, aydın diyen bir kesimin yıpratma ve yıldırma operasyonlarıyla da boğuştuk. Türkiye düşmanlarının algı operasyonlarıyla da mücadele ettik. Ne yazık ki, bu kesim milletimizin inancıyla alay etmeye kadar işi ileri götürdü. Yangınların sönmesi için dua eden, yağmur duası için toplananlarla alay ettiler. Bu yozlaşmış, özünü kaybetmişlerin çemberinden muhalefet de kendini kurtaramadı. Yeşil Vatan'ımızı korumak için İktidar-Muhalefet birlik içinde mücadele etmesi gerekirken, muhalefet, yangınları siyasi şov ve fırsat malzemesi yaptı. Yalan ve iftiralarla süreci manipüle ederek Milletimizin moralini bozdu. Milletimiz bu saygısız tutumu unutmayacaktır. Bu zor mücadelede canı pahasına çalışan Ormanın Kahramanlarını gönülden kutluyorum. Allah ülkemizi her türlü afetten muhafaza eylesin” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.