19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

FUTBOL FUTBOLDAN DAHA FAZLASIDIR

Spor 14.06.2021 - 10:45, Güncelleme: 14.06.2021 - 10:45
 

FUTBOL FUTBOLDAN DAHA FAZLASIDIR

FUTBOL FUTBOLDAN DAHA FAZLASIDIR

Danimarka ile Finlandiya arasında oynanan Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) B Grubu maçında İtalyan futbol liglerinin en üst seviyesi olan (SERİE A)’da  FC İnter formasını terleten 29 yaşındaki yıldız futbolcu Christian Eriksen’in kalbi durdu. Dünya futbol kamuoyunun büyük şaşkınlık ve üzüntü yaşadığı olayda birçok kişi ve kulüp sosyal medya aracılığı ile yıldız futbolcu için destek ve dua paylaşımı gerçekleştirdi. Ülkemizden de birçok paylaşımın yapıldığı olay için TFF 1. Lig temsilcimiz Kocaelisporda kayıtsız kalmayarak futbolun futboldan daha fazlası olduğunu kanıtlamış oldu. HER ŞEY NASIL BAŞLADI Maçta 43. dakika oynanırken gelişen Danimarka atağında Christian Eriksen, taç çizgisine yakın bir yerde bir anda yere yığıldı. Mücadelenin hakemi oyunu durdurarak futbolcunun yanına koştu ve hemen sağlık ekiplerini sahaya davet etti. 15 saniye içinde Christian Eriksen’in yanına gelen sağlık ekibi, oyuncuya kalp masajı yapmaya başladı. Öte yandan takım arkadaşları da 29 yaşındaki futbolcunun etrafında bir çember oluşturdu. Tüm futbolcuların ve sporseverlerin gergin bir bekleyişe geçtiği olay sonrası Christian Eriksen’e yaklaşık 15 dakika kalp masajı yapıldı. Yıldız futbolcu daha sonra sedye ile oyun alanının dışına taşındı. Eriksen’in sedyede kendisine gelmiş görüntüsü yüreklere su serpti. Eriksen’e kalp masajı yapıldığı sırada tribünlerdeki Finlandiyalı taraftarların “Christian”, Danimarkalı taraftarların ise “Eriksen” şeklinde tezahürat yaparak yıldız futbolcuya destek verdikleri gözlendi. ERİKSEN DENGELERİ DEĞİŞTİRDİ  Karşılaşmanın 59. dakikasında Finlandiya, Joel Pohjanpalo'nun golüyle 1-0 öne geçti. Tarihinde ilk kez Avrupa Şampiyonası'na katılan Finlandiya ilk golünü Pohjanpalo ile buldu.74. dakikada Yussuf Poulsen rakip ceza sahası içinde yerde kaldı ve Danimarka penaltı kazandı. Pierre-Emile Höjbjerg'in vuruşunda kaleci Hradecky penaltıyı kurtardı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Finlandiya tek golle kazandı. Böylece Finlandiya, Avrupa Şampiyonası tarihinde çıktığı ilk maçı galibiyetle tamamladı ve turnuvaya 3 puanla başladı. DESTEK MESAJI SOSYAL MEDYADAN GELDİ Kocaelispor resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda kümelenmiş bir grup halinde yıldız futbolcuya müdahale eden sağlıkçı ve büyük bir şok ile üzüntü yaşayan takım arkadaşlarının bulunduğu karenin altına Geçmiş olsun Eriksen notunu düştü.
FUTBOL FUTBOLDAN DAHA FAZLASIDIR

Danimarka ile Finlandiya arasında oynanan Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) B Grubu maçında İtalyan futbol liglerinin en üst seviyesi olan (SERİE A)’da  FC İnter formasını terleten 29 yaşındaki yıldız futbolcu Christian Eriksen’in kalbi durdu. Dünya futbol kamuoyunun büyük şaşkınlık ve üzüntü yaşadığı olayda birçok kişi ve kulüp sosyal medya aracılığı ile yıldız futbolcu için destek ve dua paylaşımı gerçekleştirdi. Ülkemizden de birçok paylaşımın yapıldığı olay için TFF 1. Lig temsilcimiz Kocaelisporda kayıtsız kalmayarak futbolun futboldan daha fazlası olduğunu kanıtlamış oldu.

HER ŞEY NASIL BAŞLADI

Maçta 43. dakika oynanırken gelişen Danimarka atağında Christian Eriksen, taç çizgisine yakın bir yerde bir anda yere yığıldı. Mücadelenin hakemi oyunu durdurarak futbolcunun yanına koştu ve hemen sağlık ekiplerini sahaya davet etti. 15 saniye içinde Christian Eriksen’in yanına gelen sağlık ekibi, oyuncuya kalp masajı yapmaya başladı. Öte yandan takım arkadaşları da 29 yaşındaki futbolcunun etrafında bir çember oluşturdu.

Tüm futbolcuların ve sporseverlerin gergin bir bekleyişe geçtiği olay sonrası Christian Eriksen’e yaklaşık 15 dakika kalp masajı yapıldı. Yıldız futbolcu daha sonra sedye ile oyun alanının dışına taşındı. Eriksen’in sedyede kendisine gelmiş görüntüsü yüreklere su serpti. Eriksen’e kalp masajı yapıldığı sırada tribünlerdeki Finlandiyalı taraftarların “Christian”, Danimarkalı taraftarların ise “Eriksen” şeklinde tezahürat yaparak yıldız futbolcuya destek verdikleri gözlendi.

ERİKSEN DENGELERİ DEĞİŞTİRDİ 

Karşılaşmanın 59. dakikasında Finlandiya, Joel Pohjanpalo'nun golüyle 1-0 öne geçti. Tarihinde ilk kez Avrupa Şampiyonası'na katılan Finlandiya ilk golünü Pohjanpalo ile buldu.74. dakikada Yussuf Poulsen rakip ceza sahası içinde yerde kaldı ve Danimarka penaltı kazandı. Pierre-Emile Höjbjerg'in vuruşunda kaleci Hradecky penaltıyı kurtardı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Finlandiya tek golle kazandı. Böylece Finlandiya, Avrupa Şampiyonası tarihinde çıktığı ilk maçı galibiyetle tamamladı ve turnuvaya 3 puanla başladı.

DESTEK MESAJI SOSYAL MEDYADAN GELDİ

Kocaelispor resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda kümelenmiş bir grup halinde yıldız futbolcuya müdahale eden sağlıkçı ve büyük bir şok ile üzüntü yaşayan takım arkadaşlarının bulunduğu karenin altına Geçmiş olsun Eriksen notunu düştü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.