19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Futsal U19 Milli Takımı’nın rakipleri belli oldu

Spor 02.09.2021 - 09:36, Güncelleme: 02.09.2021 - 09:36
 

Futsal U19 Milli Takımı’nın rakipleri belli oldu

Futsal U19 Milli Takımı’nın rakipleri belli oldu

3-10 Eylül 2022 tarihleri arasında İspanya'nın Jaen kentinde oynanacak Futsal U-19 Avrupa Şampiyonası’nın elemelerine Elit Tur'dan katılacak Futsal U-19 Milli Takımı’nın rakipleri belli oldu. İŞTE MÜCADELE EDECEĞİMİZ RAKİPLER Kura çekimine 2. torbadan katılan Milli Takımımız, 1. Grup’ta İtalya, Hollanda ve ön eleme turunda Kuzey Makedonya, Karadağ ve Cebelitarık’ın mücadele edeceği grubu lider tamamlayacak takım ile eşleşti. BİLİNMESİ GEREKEN DETAYLAR Türkiye, Elit Tur müsabakalarına ev sahipliği yapacak ve maçlar 15-20 Mart 2022 tarihleri arasında oynanacak. Ev sahibi İspanya’nın yanı sıra Elit Tur gruplarını lider bitirecek 7 takım Avrupa Şampiyonası’nda mücadele edecek.
Futsal U19 Milli Takımı’nın rakipleri belli oldu

3-10 Eylül 2022 tarihleri arasında İspanya'nın Jaen kentinde oynanacak Futsal U-19 Avrupa Şampiyonası’nın elemelerine Elit Tur'dan katılacak Futsal U-19 Milli Takımı’nın rakipleri belli oldu.

İŞTE MÜCADELE EDECEĞİMİZ RAKİPLER

Kura çekimine 2. torbadan katılan Milli Takımımız, 1. Grup’ta İtalya, Hollanda ve ön eleme turunda Kuzey Makedonya, Karadağ ve Cebelitarık’ın mücadele edeceği grubu lider tamamlayacak takım ile eşleşti.

BİLİNMESİ GEREKEN DETAYLAR

Türkiye, Elit Tur müsabakalarına ev sahipliği yapacak ve maçlar 15-20 Mart 2022 tarihleri arasında oynanacak. Ev sahibi İspanya’nın yanı sıra Elit Tur gruplarını lider bitirecek 7 takım Avrupa Şampiyonası’nda mücadele edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.