19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Galatasaray’ın eski başkanı hastaneye kaldırıldı!

Spor 04.09.2021 - 09:32, Güncelleme: 04.09.2021 - 09:32
 

Galatasaray’ın eski başkanı hastaneye kaldırıldı!

Galatasaray’ın eski başkanı hastaneye kaldırıldı!

Dün sabah saatlerinde evinde fenalaşan Galatasaray’ın eski başkanı Mustafa Cengiz, hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan Mustafa Cengiz için önümüzdeki 72 saatin kritik olduğu öğrenildi. Cengiz, 2020 yılında riskli bir beyin ameliyatı geçirdi ve ardından da mide kanaması sebebiyle tedavi gördü. Uzun süredir sağlık sorunlarıyla boğuşan Cengiz’in sağlık durumu ile ilgili ilerleyen saatlerde bir açıklama yapılması bekleniyor. TFF MUSTAFA CENGİZ’İ UNUTMADI Türkiye Futbol Federasyonu web sitesinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. Geçirdiği rahatsızlık sonucu kaldırıldığı hastanede tedavi süreci devam eden Galatasaray Spor Kulübü eski Başkanı Sayın Mustafa Cengiz'e ve Galatasaray camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz. Sayın Cengiz'in en kısa zamanda sağlığına kavuşacağına inanıyor, acil şifalar diliyoruz.
Galatasaray’ın eski başkanı hastaneye kaldırıldı!

Dün sabah saatlerinde evinde fenalaşan Galatasaray’ın eski başkanı Mustafa Cengiz, hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan Mustafa Cengiz için önümüzdeki 72 saatin kritik olduğu öğrenildi. Cengiz, 2020 yılında riskli bir beyin ameliyatı geçirdi ve ardından da mide kanaması sebebiyle tedavi gördü. Uzun süredir sağlık sorunlarıyla boğuşan Cengiz’in sağlık durumu ile ilgili ilerleyen saatlerde bir açıklama yapılması bekleniyor.

TFF MUSTAFA CENGİZ’İ UNUTMADI

Türkiye Futbol Federasyonu web sitesinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. Geçirdiği rahatsızlık sonucu kaldırıldığı hastanede tedavi süreci devam eden Galatasaray Spor Kulübü eski Başkanı Sayın Mustafa Cengiz'e ve Galatasaray camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz. Sayın Cengiz'in en kısa zamanda sağlığına kavuşacağına inanıyor, acil şifalar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.